zaterdag 28 februari 2015

Oud krakkemikkig wijfie ;) + nieuwe schoenen + gratis boodschappen!!

Gisterochtend ben ik naar de fysio geweest en kreeg een massage om mijn vastzittende schouders wat losser te krijgen. Echt, zalig!! Sander had zelfs het idee dat ik ervan gegroeid was, want opeens kon ik weer een stuk rechterop staan.

Pas na die massage kwam ik erachter hoe krakkemikkig ik de afgelopen maanden ben geweest. Vanmorgen stond ik ook voor het eerst sinds maanden op zonder gekreun en gesteun. Normaal gesproken ben ik echt wel een beetje stijf 's morgens. Maar omdat het inmiddels vaste gang van zaken is, merkte ik dat al niet eens meer, en was vanochtend eigenlijk meer de uitzondering!

Hopelijk blijft de massage een flinke poos uitwerking houden. Daarnaast hebben we nu ook een nieuw matras en ik een nieuw hoofdkussen. Dus dat zal vast ook allemaal bijdragen aan minder rug- en schouderklachten. Ik ben er erg blij mee :)

En waar ik ook erg blij mee ben zijn de nieuwe schoentjes die we gistermiddag voor Tobias hebben gekocht. Nu hij erg veel loopt, en ook steeds meer buiten gaat lopen, hebben we schoentjes gekocht met een flexibele zool. Dit schijnt beter te zijn voor de kindervoetjes. En ze zijn ook gewoon heel erg schattig :)Geld terug actie Melkunie!
Daarnaast hebben wij ook nog een geld terug actie. Deze keer echt helemaal gratis! ;) Namelijk 2 pakken filtermelk van de Melkunie. Het schijnt 7 dagen geopend in de koelkast bewaard te kunnnen worden. Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat, maar bij ons overleeft een pak melk het nooit langer dan 3 dagen ;) Maargoed, het is gratis en je hoeft er natuurlijk niet verplicht 7 dagen mee te doen. 

5 opmerkingen:

 1. De schoentjes voor Tobias zien er leuk uit en comfortabel : extra bescherming aan de enkeltjes en gepolsterd randje aan de bovenkant om wrijving te voorkomen.
  Ik heb eens op de link van 'Melkunie' geklikt en ik vraag me af of ik hier in belgie aan die actie zal kunnen meedoen : de enige winkels die ik ken en waar dat merk verkrijgbaar is, zijn 'Spar' en 'AH' maar 't is natuurlijk niet zeker dat die actie ook hier loopt. Deze namiddag spring ik op mijn fiets om even naar AH te gaan (10 km heen, 10 km terug). Spar is hier nog verder verwijderd.
  Toen onze kinderen (2) nog thuis woonden, hadden we een melkverbruik van ongeveer 2 liter per dag. Vooral onze zoon was (en is nog steeds) een melkdrinker. Als onze zoon hier boterhammetjes mee eet, drinkt hij op één maaltijd makkelijk 1 liter melk uit. Als de oudste met de kindjes op bezoek komt, zitten we met een meerverbruik aan melk van zeker anderhalve liter. Op dagen dat we enkel met ons twee zijn, wordt hier ongeveer driekwartliter per dag gebruikt. liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sander zou dat ook makkelijk kunnen, een liter per maaltijd. Voordat ik zwanger was begreep ik daar niks van. Ik vond melk erg vies, maar tijdens de zwangerschap veranderde dat en heb ik ook bizar veel melk gedronken en nu achteraf lust ik het ook nog steeds.

   Verwijderen
 2. Hopelijk heb je een goede zorgverzekering zodat je vaker naar de fysio kunt als het zo goed helpt. Hopelijk helpt het nieuwe matras en kussen ook. Wel zo fijn om soepel dor het leven te gaan, zolang dat mogelijk is door zoiets "simpels" als fysio.

  Mooie stoere schoenen gekocht. Wij hadden ook zulk soort schoenen voor onze kinderen toen ze goed konden lopen. Daarvoor nooit schoenen bij ze aan gedaan.

  En melk drinken we hier niet echt. Maar wel fijn zo'n aktie.

  Groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, 7 jaar geleden kochten we ook zulke schoentjes, maar dan in het bruin. Ze hebben ze alle drie aangehad en ik heb ze nog steeds.. Ik gooi van alles weg, maar niet de eerste schoentjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die schoentjes zijn cute! Ik moet me echt meer verdiepen in geld terug acties die zijn er best veel

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...