zaterdag 28 februari 2015

Vakantie geboekt!!

Joepie, onze vakantie is vandaag geboekt. We waren van plan om naar Mallorca te gaan, maar toen kwam opeens de nieuwe baan van Sander om de hoek kijken en moeten we de vakantie-uren bij zijn oude baan opmaken. En aangezien de zee-tempratuur pas lekker wordt vanaf juni hebben we besloten dat we Mallorca dan even doorschuiven naar een volgende keer.

Wat wordt nu dan de nieuwe bestemming?! Een bestemming waar ik al jaaaaaren enthousiast over aan het vertellen ben aan Sander. Namelijk Barcelona! Zelf ben ik hier 6 jaar geleden 2 dagen geweest en ik vond het eigenlijk veel te kort. Het is zo'n mooie stad en er is zoveel te zien en te doen! Dus nu gaan Sander, Tobias en ik deze prachtige stad met zijn drietjes onveilig maken. Hopelijk wordt Sander er net zo verliefd op als ik ben <3


17 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Barcalona is een superstad. Veel plezier met zn drietjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Mijn vriend en ik zijn er in 2010 geweest, voor 10 dagen en nog véééél te weinig tijd om alles te bekijken! Was toen een erg leuke alles-in-1 aanbieding van KLM. We dachten eerste aan 7 dagen maar 8 bleek feitelijk (niet per dag bekeken) goedkoper en uiteindelijk bleek zelfs 11 dagen even duur als 7 dagen in Barcelona verblijven. Jammer alleen dat een bepaalde as-wolk daar toen zo nodig 10 dagen van moest maken... Maar ach, ook wel weer speciaal om vanaf een zowat leeg Schiphol de de eerste vlucht te hebben die weer mag vertrekken.

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Ik ben er met de kerst geweest een paar dagen. Echt een mooie stad, mijn favoriete stad zelfs :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijne ook, gebaseerd op die twee dagen de vorige keer ;D

   Verwijderen
 4. Oh wat ben ik vet jaloers barcolona is helemaal geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond het een bijzonder ruime en vrij voelende stad, geweldig. De afwisseling tussen de oude stad en de buitenwijken.
  Bekijk vooral het dansen voor de kathedraal en binnen wonen er witte ganzen. Het fort bovenop Mont Juic (te bereiken met kabelbaan) vond ik ook bijzonder, de binnenplaats konden we binnen zonder toegangkosten omdat we het museum niet gingen bezoeken.
  De toeristenbussen zijn bijzonder handig , in ons geval waren we toevallig op een feestdag daar en de rijen ervoor bleek erg lang, maar dat was om bovenop te zitten, onderin kon je zo in en later bij
  de haltes kwam je makkelijk wel weer boven terecht.

  De moderne haven Marina complex vonden we niks bijzonders en duur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaan we zeker allemaal op de lijst zetten!! :) De havens ben ik vorige keer met mijn vriendin ook geweest, maar daar vonden wij inderdaad ook niet veel aan. Maar het strand lijkt me dan wel weer even leuk, mits het zonnetje meewerkt :)

   Verwijderen
 6. O wat leuk!
  Wij zijn er in april geweest met onze zonen van toen 2,5j en 6maanden en vonden het er héél mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen dat het ook leuk is met een kindje van 6 maanden. Tobias is tegen die tijd 1,5 jaar en we zijn erg benieuwd hoe hij het zal vinden :)

   Verwijderen
 7. Ik was er ooit eens als kind, weet alleen nog dat er een vogel op mijn hoofd poepte... Dus. :p
  Veel plezier!! Hoor graag of het een aanrader voor de kleintjes (en de groten) is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ga je dit low budget doen, zo ja dan zou ik graag mee willen kijken, wil heel graag met mijn gezin, maar ik vond het toch wel kostbaar, de tickets waren toch niet zo goedkoop en de hotels evenmin. Graag een verslag na afloop !
  En alvast veel voorpret

  liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben bang dat het niet echt low budget wordt. Maar ik zal zeker een verslag schrijven als we terug zijn :)

   Verwijderen
 9. Groot gelijk dat je terug wilt gaan naar Barcelona, geweldige stad. Leuk hoor met zijn drietjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik ben er nog nooit geweest, maar de stad staat zeker ook op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heerlijk Barcelona! Tip...Wij hebben daar 2 jaar geleden een fietstrip gedaan met een Nederlandse die daar woonde. Was geweldig en heel veel informatie gekregen en natuurlijk naar plekjes geweest waar je normaal niet komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk, ik ben een paar keer in Barcelona geweest omdat vrienden van mij daar woonden. Sem was de eerste keer toen net 2, ging prima, wel zorgen voor een goede buggy om mee te nemen.
  Je hebt overal lekker leuke eettentjes in Barcelona en er is zo veel leuks te zien. Ik denk dat je het heerlijk gaat krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...