zondag 12 april 2015

Verkoop challenge 2: het verhaal van de cupcakedoos

Vorige week vertelde ik het verhaal van mijn zwarte trouwschoenen die nu op Marktplaats staan en deze week vertel ik over onze cupcakedoos.

Ik heb deze cupcakedoos ongeveer 3,5 jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen van mijn schoonvader en zijn vrouw. We hadden mijn verjaardag dat jaar niet gevierd, maar toen we een paar dagen later bij ze langskwamen bleek dat ze toch een aantal cadeautjes hadden gekocht, waaronder dus deze cupcakedoos om cupcakes in te vervoeren en een aantal spulletjes om zelf cupcakes mee te maken.Uiteindelijk heb ik de cupcakes wel gebakken, maar als wij zulke lekkernijen in huis hebben dan gebeurt het eigenlijk nooit dat ze het lang genoeg overleven om daadwerkelijk ergens mee naartoe te worden genomen ;)

Elke keer als ik ga opruimen kom ik hem weer tegen, achterin de kast. En elke keer denk ik: het is zo'n leuk ding, ik zou hem eigenlijk eens moeten gebruiken. Maar het komt er nooit van! Vandaar dus dat ik hem nu op Marktplaats heb gezet. Als hij over een paar weken niet weg is dan geef ik hem aan de kringloopwinkel.


Edit: de cupcakedoos is verkocht! 

2 opmerkingen:

  1. haha herkenbaar.. vooral gekregen dingen vind ik moeilijk om weg te doen.. toch bang dat de gever beledigt zal zijn oid :( maar ja als het in de weg staat... ooit leer ik t wel :p langzamerhand gaat hier ook steeds meer de deur uit idd.. :)

    en even heel offtopic! wat leuk dat je vanmiddag ook bij de ballebak was!! gezellig om je in het echt te ontmoeten en tobias en sander ook te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb ik ook last van, als je het van een dierbaar iemand hebt gekregen..
    Leuke verhalen zo bij de challenge. De verhalen vind ik leuker dan de challenge zelf ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)