vrijdag 24 april 2015

Verkoopchallenge 3: het verhaal van de partyschaal / hapjesschaal

Omdat ik afgelopen zondag niet thuis was heb ik toen geen advertentie op Marktplaats gezet, maar aangezien ik wel graag door wil gaan met het wegdoen van spulletjes en hopelijk wat extra geld te verdienen voor een aflossing ga ik vandaag direct door. De cupcakedoos is overigens verkocht voor €5! Dus dat is mooi!! Nu de trouwschoenen nog!

Het verhaal van de partyschaal:
Deze hapjesschaal zat ooit in een kerstpakket dat ik kreeg bij de Gamma. We kregen elk jaar een superleuk pakket met een bepaald thema, al moest je soms wel even nadenken wat het thema dan precies was. Een keer was het thema bijvoorbeeld zwart-wit, en kregen we allemaal dingen die niks met elkaar te maken hadden, behalve dat ze allemaal zwart en/of wit waren ;)

Maar het pakket waar deze schaal in zat was heel duidelijk. Het thema was feest. We kregen dus deze hapjesschaal en een hoop hapjes om erin te doen. Een erg smakelijk pakket dat we goed konden gebruiken met de feestdagen. Deze schaal heb ik altijd gehouden, omdat ik hem zo lekker vrolijk vind. Maar eigenlijk gebruiken we hem alleen maar om puzzelstukjes in te sorteren ;) Dus grotendeels ligt hij in de weg, en dus ga ik hem nu verkopen.


Hij staat trouwens ook op de verkoopgroep van Rotterdam, want ik denk niet dat iemand €6,95 verzendkosten wil betalen voor deze schaal ;) Al dacht ik dat met de cupcakedoos ook niet, en dat is toen toch wél gebeurt... 

3 opmerkingen:

 1. Leuk dat het zo doorloopt! Ik ben benieuwd of je nog van de schaal af komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben idd bang dat je zoiets via MP niet kwijtraakt.. Maar als het je huis maar uit gaat toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is inderdaad het belangrijkste :) Misschien ga ik komende maandag wel op de rommelmarkt zitten ;)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)