maandag 27 april 2015

Verkoopchallenge deel 4: de rommelmarkt

Deze keer heb ik eens geen artikel op Marktplaats gezet, maar zijn we naar de rommelmarkt geweest om spulletjes te verkopen!! En dat ging best goed! We zijn weer een hoop spulletjes kwijt en hebben ongeveer €20 verdient. Niet veel, maar het belangrijkste was om de spullen kwijt te raken. We waren namelijk toen we naar de vrijmarkt toegingen 3 keer heen en weer gefietst en gelopen om alles erheen te brengen en dat wilden we op de terugweg niet nog een keer. Sommige dingen zijn dus echt voor bodemprijsjes weggegaan en had ik misschien wel méér aan kunnen verdienen, maar dan had ik ook het risico gelopen om het helemaal niet te verkopen... En dat wilde ik dus niet!

Dus ja.... €20... Misschien wel iets meer hoor! Maar ik had haast 's morgens dus ik heb wat wisselgeld in mijn portemonnee gedaan en heb dat niet geteld. Dus ik moet het maar een beetje inschatten en we zullen vast wat dingetjes hebben verkocht die we ons niet meer herinneren. Maar het geeft niet. We hebben een leuke dag gehad en we zijn weer van wat spullen af! Win - win situatie ;)

O, en dit werkt ook nog mee aan mijn jaardoel om de cadeaudoos eens leeg te maken! Ik heb een hoop douchegelletjes uit de cadeaudoos kunnen verkopen :) En ook een paar andere dingetjes!

8 opmerkingen:

 1. Hier moeten er verplicht 16 dingen de deur uit, na de aanschaf van 8 dingetjes vandaag. Gelukkig heb ik nog een gigantische tas met speelgoed dat de deur uit mag, dat gaat snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow super, hoe ging dat met tobias ?? ik durf t nog niet aan, denk dat ze het nu nog niet volhouden, maar misschien volgend jaar (met waarschijnlijk de belofte dat er een deel van het geld voor henzelf is ?? :p ) heb nog genoeg spullen die de deur uit mogen/moeten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We wisselden elkaar een beetje af met bij de spulletjes zitten.... Het ene moment ging Sander met hem lopen, even later ging ik dan bijvoorbeeld even naar de supermarkt om wat broodjes te halen en nam Tobias dan weer mee en hij moest tussendoor ook even slapen en toen heeft Sander anderhalf uur alleen gezeten :)

   Verwijderen
  2. haha dat zou Michelle niet volhouden hoor haha. die wil gewoon spelen :p vanmiddag 3 kleedjes gezien vand e kleedjesmarkt, daarna was ze t al zat en kennissen zaten met een kleedje en hun 2 kids, de jongste (4jr) was t ook wel zat en wou wel met dochter spelen dus met haar naar t speeltuintje gelopen en gewoon op t gras laten spelen, we hadden geen kind aan ze haha, heerlijk ;) een duikelrek en balk en een grasveld.. ze hebben zich echt super vermaakt ;) ene kant wil ik volgend jaar ook graag met een kleedje zitten aan de andere kant is de kids laten spelen veel leuker voor ze ;) lastig :p

   Verwijderen
  3. bedenk me trouwens nog dat ik 2 dozen spullen heb gegeven aan iemand die ook op de kleedjesmarkt ging zitten :D ze vroeg op de weggeefhoek om spullen en is een collega van mn man. ze zei net dat ze de knuffels die erbij zaten heeft weggegeven aan kids, waaronder de grootste aan een meisje met leukemie.. zo superlief. daar gaan geen winst tegenop :D

   Verwijderen
 3. Ik hoop dat je het ook gewoon leuk vindt om daar te zitten. Als je het voor het geld doet is meer tijd voor Marktplaats nemen denk ik effectiever. Ik heb in de verkoopchallange tot nu toe ruim € 250,00 verdiend via MP. Dat was mij op de vrijmarkt nooit gelukt met deze spullen. Daar zitten is ook echt niet mijn ding. Ik gebruik liever MP. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Netjes! Met 20 euro kun je leuke dingen doen. En vooral fijn dat je de zooi niet weer mee naar huis hoefde te sjouwen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weg is weg denk ik dan maar weer. Ik heb het liever opgeruimd. wahahahha ik heb de laatste tijd een opruimtik ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)