zaterdag 16 mei 2015

3 is teveel....

3 dagen helemaal niks eten is voor mij net iets teveel. Gisteravond ben ik dus "in de fout gegaan" en heb twee hamburgers gegeten. Eigenlijk wilde ik met het avondeten al stoppen, want het groene sap was erg vies. Maar dankzij bramensap dat ik van een lezeres had gekregen hield ik het toch nog vol. Maar om half 8 ben ik alsnog gezwicht.  Ik ben er niet trots op. Maar het is niet anders. Gebeurt is gebeurt en vandaag ga ik gewoon weer verder met dag 3. We hebben nog niet echt een dagmenu gemaakt, dat komt straks wel.

Verder sta ik in de Flair!! Ik had nog een mailtje gestuurd naar degene die me had geïnterviewd wanneer het zo ver zou zijn, maar daar had ik geen reactie meer op gekregen. Gelukkig had een van de meelezers het gezien en wees me erop. Vandaag maar eens kijken of ik de Flair ergens kan kopen :)


8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Sander doet het echt super, die houdt het nog steeds vol! Je kan het ook echt zien aan zijn huid, die straalt gewoon helemaal. Echt bizar hoeveel invloed het heeft op je lichaam, blijkbaar!!

   Verwijderen
  2. Ik heb een tijd terug ook vol bewondering die documentaire gezien op netflix, sinds dien twijfel ik of ik het ook zou proberen. Nog steeds ben ik er niet uit. Misschien stapje voor stapje. Eerst alleen ontbijt vervangen en na een week ook de lunch. Helemaal op sapjes zie ik niet zitten denk dat ik te veel de warme maaltijd mis. En dan voornamelijk het mond gevoel van eten.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja, in de rubriek over financiën... weet even niet meer hoe het heet. Waar doen ze het van, geloof ik :)

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je in de Flair staat.
  En jammer dat het gisteravond even mis ging, maar dat kan gebeuren. Gewoon weer doorzetten. Het zou ook niks voor mij zijn hoor, 3 dagen alleen maar sapjes drinken. Het zou misschien wel eens goed voor mij zijn :-)
  En Sander is het al gewend he, en jij begint coldturkey. Vind het nog knap hoor.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je had moeten vragen of ze een flair naar je opstuurt, voor de moeite. Vind ik wel zo netjes als ze dat zouden doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ja, begrijpelijk hoor dat je wat wilde eten, het is ook héél zwaar om een paar dagen te sapvasten. Ik doe het om die reden ook niet meer. Ik probeer nu gewoon in het dagelijkse eten gezonder te eten, dus suikervrij en veel groenten.
  Veel sterkte met deze laatste dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...