zaterdag 16 mei 2015

Ik word getuige!!

Gisteravond kreeg ik van mijn zusje een berichtje: mogen we morgenochtend even langskomen?? We willen met Tobias knuffelen.... Eigenlijk wist ik toen al hoe ver het was. Ik ken mijn zusje en zwager goed genoeg om te weten dat ze niet "zomaar" even langskomen op zaterdag-ochtend. Dan moet er wel iets bijzonders aan de hand zijn.... Ik zei dus al tegen Sander: ik denk dat ze me gaat vragen als getuige.

En ja hoor, nadat ze een half uur op visite waren vielen ze opeens stil en vroeg mijn zusje of ik haar getuige wilde zijn. Echt superleuk!! Mijn antwoord was dus uiteraard ook JA! Wel heel bijzonder. 2,5 jaar geleden was mijn zusje bij mij ook getuige en om nu dat terug te mogen zijn bij haar vind ik een enorme eer!
5 opmerkingen:

 1. Ik schrok even, Jehova enzo;-]].
  Ik zou weigeren omdat ik het huwelijk over het algemeen een grote farce vind, maar dit terzijde.
  Geestig dat je gisteravond 2 hamburgers naar binnen hebt gewerkt en dit hier ook gewoon opbiecht.
  Dacht je aan mijn patatje met dubbel mayo? Weet je, vet is niet de grote boosdoener, de boosdoener en ziekmaker is suiker in al zijn of haar vormen!
  Vet heb je nodig, suiker absoluut niet!
  Ik ben 6 kg afgevallen na een jarenlang gevecht, door simpelweg brood, pasta en rijst te mijden. Ben er na 4 maanden helemaal aan gewend en eet heerlijk.
  Als ik enorm zin heb in een tosti of pasta dan doe ik dat trouwens wel hoor maar het komt niet vaak voor, 1x per 2 weken ofzo.

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, geen jehova hoor ;) Gewoon huwelijks-getuige.... Al proberen de jehova's getuigen het hier wel regelmatig, omdat wij gewoon vriendelijk tegen ze blijven en af en toe een praatje met ze maken

   Verwijderen
 2. Ik heb de Flair net gekocht. Treinreis van 2 uur voor de boeg. Heb ik meteen wat te lezen. Heel toevallig sta je in een bruidsspecial. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat leuk zeg!! getuige op je zusjes huwelijk! super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inmiddels 12.5 jaar geleden was ik bruidsmeisje bij de trouwerij van mijn nicht, anders dan getuige maar als 15-jarige was ik superblij. Kan mezelf voorstellen hoe speciaal jij het vind!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...