maandag 1 juni 2015

Abonnement op de sportschool opgezegd

Vandaag heb ik mijn abonnement op de sportschool afgezegd. Het loopt nog tot 12 juli en dan is het afgelopen.

Toevallig kwam ik dit plaatje tegen op Facebook. Ik vond hem wel grappig en het omschrijft inderdaad precies mijn relatie met de sportschool:


Sporten op de sportschool werkt gewoon niet zo voor mij. Ik ga over 2 dagen dus beginnen met het kickstart programma van Ninjamoeder, hier krijg je work-outs bij die je gewoon thuis kunt doen. Hopelijk vindt Tobias het ook leuk en kan ik gewoon sporten als hij erbij is :) En anders ga ik sporten terwijl hij in bad gaat.


PS: voor ik het vergeet. Een kennis van me die ook deze blog leest doet mee aan een foto-wedstrijd! Zouden jullie op haar willen stemmen? Ze heet Lidy van Onlangs. Ze heeft 3 foto's die meedoen aan deze wedstrijd, maar met 1 van deze foto's heeft ze momenteel al 22 stemmen, dus het zou fijn zijn als iedereen mee zou willen stemmen :D Lidy is dol op fotograferen en maakt ook erg mooie foto's dus het zou supertof zijn als zij de spiegel-reflex-camera wint!

13 opmerkingen:

 1. Inderdaad. Wel grappig. Troost je : je zult niet alleen zijn. Bij mij is het dan wel al tien jaar geleden dat ik nog een spotschool van binnen heb gezien, maar ik heb er ooit vele uren versleten :-). Nadat ik mijn huidige man leerde kennen was de liefde over :p.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dat had ik dus precies hetzelfde!!! :D Voor ik Sander leerde kennen was ik heeel fanatiek met sporten. Maar nu is het gewoon zoveel gezelliger om samen te bankhangen ;) Ik ga ook echt nooit meer met zo''n sportschool in zee waar je gelijk een jaar aan vastzit!

   Verwijderen
 2. Je moet Tobias wel niet alleen in bad laten zitten, daar is hij nog veel te klein voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier hetzelfde verhaal. Voor de geboorte van mijn dochter was het een verslaving. Ik heb het nog geprobeerd, maar het past niet meer zo goed in mijn dagritme. Sporten die ik kan doen met mijn dochter komen regelmatig aan bod en thuis doe ik aan yoga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondertussen heeft haar bloem 30 stemmen, ze kan wel wat hulp gebruiken, zoveel inzendingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon workout in je dagelijkse leven (naast de ninja als je wil). Tobias weegt ongetwijfeld een paar kilo en die til je een paar keer extra boven je hoofd, vindt hij vast leuk. Lekker vaak de trap op en af, altijd met de fiets, dat soort dingen. Muscle over Motor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een paar maanden geleden mijn abo op Sportcity opgezegd en heb het eerlijk gezegd nog geen minuut gemist... Thuis sporten heeft echt veel voordelen. Als bijkomend voordeel kun je eens bekijken hoe gedisciplineerd je bent... ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, kan me er helemaal iets bij voorstellen. Gekeken naar dat kickstartprogramma, ziet er goed uit, maar vind het echt te veel geld, dus ik houd het bij wandelen en joggen. Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook gestemd!
  groeten, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan ook niet goed naar de sportschool. Veels te veel gedoe om er helemaal heen te gaan. Daarom loop ik hard. Dan hoef ik alleen maar de voordeur uit te lopen en ik ben al goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Daan, wat lief dat je de fotowedstrijd op je blog hebt gezet en de stemmers hartelijk dank. Als ik wat win laat ik het weten. Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een aantal jaar geleden heb ik ook mijn abonnement opgezegd, de laatste maanden er veel te weinig gebruik van gemaakt :-(
  Wat een leuke foto's.. Gestemd! :-)

  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...