maandag 1 juni 2015

Nog een doel: een puzzel maken!

Naast onze gewone doelen voor de komende maand hebben we onszelf gister nog een doel gesteld. We willen komende 3 weken een 1.000 stukjes puzzel in elkaar gaan zetten.

Deze puzzel zijn we vorige week al aan begonnen, maar nadat we de rand aan elkaar hadden gepuzzeld zijn we er niet meer mee verder gegaan. Ondertussen ligt de puzzel dus alweer een week op de eettafel en dit is een heel rommelig gezicht. Ik wil dus eigenlijk dat de puzzel af is voordat Sander jarig is (21 juni). Dat betekent dat we elke dag zo'n 50 stukjes aan elkaar moeten maken om ons doel te halen!

Het is wel een redelijk lastige puzzel. Een groot gedeelte van de stukjes lijken heel erg op elkaar. Maar het eindresultaat zal wel heel erg gaaf zijn:


Als we klaar zijn met de puzzel dan slopen we hem weer en brengen hem denk ik naar de kringloop. Want eigenlijk gaat het ons niet eens om het eindresultaat. We vinden het gewoon gezellig om samen aan de eettafel te zitten, te kletsen en ondertussen die puzzel in elkaar te zetten :)

12 opmerkingen:

 1. Gaaf! Dat is een josephine wall! Daar heb ik ook een stapel van liggen. Inclusief een exemplaar van 5000 en 6000 . Sinds de kinderen geboren zijn heb ik geen puzzel meer aangeraakt.

  Dit is nou iets wat je goed op Mp kunt zetten voor de challenge dit verkoopt prima!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip!! Door hem te maken kunnen we dan gelijk checken of hij nog compleet is en er een foto van maken :) Goed idee!

   Verwijderen
 2. Supermooie puzzels van Josephine Wall ! En inderdaad moeilijk maar het resultaat is echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat ziet eruit als een heullee lastige puzzel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige puzzel, wil je hem niet verkopen als jullie er klaar mee zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gaan we doen! Ik had totaal niet door dat we een bijzondere puzzel in handen hadden die als een soort collectors item wordt gezien :)

   Verwijderen
 5. hoi Daan, je hebt puzzelmatten waarmee je de puzzel op kan rollen en weg kan leggen. Voordat je nieuwe puzzels aan gaat schaffen: hier heb ik een kast vol. Je weet me te vinden. Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik inderdaad in het verleden gehad, maar ik heb er nooit goed mee overweg gekund ;) Misschien toch nog maar eens voor kijken, wie weet dat Sander er wel wat mee kan :)

   Verwijderen
 6. Ik kom uit een familie van puzzelaars, maar ik heb er zelf geen geduld voor. Hebben ze een puzzel met een witte eend in een sneeuwlandschap. Dat is toch om scheel van te worden? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier geen puzzelaar. Wordt al misselijk als ik de kinderen mee help met een puzzel tussen de vijftig en honderd stukjes😀
  Op mijn werk hadden we een aantal jaar geleden ook een puzzel in de kantine te liggen en die is gezamenlijk gemaakt door de collega's maar ik werd er al raar van toen ik er naar keek.
  Het is wel een mooie puzzel die jullie maken en veel succes gewenst. Ben benieuwd wat hij na afloop gaat opleveren als je de reacties zo leest!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat jullie door te puzzelen samen tijd doorbrengen. Een goed bestede tijd zo te lezen. Vooral mee doorgaan zou ik zeggen.

  Ik heb zelf een puzzelkoffer waarin ik 1 grote en 2 kleinere tegelijk zou kunnen maken. Zo kan ik de puzzel makkelijk opbergen zonder dat de puzzel verschuift. Zelfs als deze rechtop staat.

  Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...