maandag 15 juni 2015

Verkoopchallenge 8: zwangerschapskleding

Langzaam maar zeker zet ik steeds meer dingen online voor de verkoopchallenge. Helaas zijn Gezinsleven en Samen Besparen recent gestopt, maargoed.... Ik heb nog zat dingetjes die weg kunnen, dus ik ga nog wél even door met de verkoop-challenge.

Afgelopen week zette ik wat zwangerschapskleding online. Een spijkerrokje en een jurkje. Beide heb ik regelmatig gedragen toen ik zwanger was en heb ik tot nu toe bewaard voor het geval ik nog een keer zwanger zal worden. Maar aangezien ik toch niet weet of dat zal gaan gebeuren en ik tegen die tijd ook makkelijk weer wat tweedehands erbij kan kopen, heb ik besloten om het toch op Marktplaats te zetten.

Hoe gaat het verder met de verkopen?

 • Op de draagdoek wordt regelmatig geboden, maar elke keer als ik dan akkoord ga met het bod halen mensen het bod weer weg of vertellen dat ze inmiddels al een andere hebben gekocht. Dus dat is wel irritant, maar de aanhouder wint, zullen we maar zeggen!
 • Van de 2 jurkjes heb ik er inmiddels 1 verkocht (de rood witte). Doordat ik had onderschat hoe groot de jurk opgevouwen was moest ik het toch als pakket versturen en heb ik de jurk eigenlijk voor €1,70 verkocht. De andere wordt als het goed is komende woensdag opgehaald voor €20. 
 • De loopwagen is niet verkocht. Er was wel een bod gedaan van €5, maar dat vond ik te weinig. Nu bewaar ik hem wel voor als mijn zusje een kindje krijgt. 
 • De hapjesschaal ..... moet nog steeds naar de kringloopwinkel!
 • De trouwschoenen heb ik inmiddels weggegeven. Na 5 keer op Marktplaats te hebben gezet was ik er wel klaar mee!! 
 • De cupcakedoos is verkocht voor €5!
 • Op de rommelmarkt met koningsdag hebben we voor €25 verkocht. 
Zijn er eigenlijk nog mensen die nog wél meedoen met de verkoopchallenge of ben ik inmiddels alleen? ;) 

4 opmerkingen:

 1. Voor mij waren de tien weken voorbij, maar ik ga nog wel door hoor (met af en toe een update) maar ik moet echt even wat meer tijd vinden! Jij bent goed bezig, merk je al dat je kasten/huis leger worden? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verkoopchallenge is mij een beetje ontgaan, maar ik probeer het niet meer om kleding te verkopen via Marktplaats. Heb in het verleden veel dezelfde ervaringen gehad als jij nu hebt: er moeten te veel portokosten betaald worden voor verzending en van mensen die zeggen dat ze iets willen kopen, hoor je vaak niks meer.
  Vind ik teveel gedoe. Mijn kleren breng ik tegenwoordig gewoon in een grote zak naar de kledingbak of naar de kringloop. Ben ik er in 1 keer vanaf en weet ik ook dat een ander er nog plezier van heeft.
  Veel succes nog bij de verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe niet mee, heb er gewoon geen tijd voor :( maar genoeg spullen die weg mogen. ooit heb ik er tijd voor om wat actiever te gaan verkopen of gewoon weggeven aan markten oid. (laatst met koningsdag ook een doos spullen weggegeven aan iemand die op de markt ging staan.. ideaal!! want je houdt zelf geen zooi over ;) )

  de draagdoek kan je evt ook via draagdoekenmarkt op fb proberen te verkopen ??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik verkoop meer volgens mijn eigen schema, dus deed hier maar niet aan mee. Maar hopelijk raak jij snel van de laatste dingen af!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...