woensdag 29 juli 2015

De nieuwe radiatoren

Vandaag is het eindelijk zo ver: de nieuwe radiatoren in de woonkamer worden geplaatst! :D Ik heb er echt helemaal zin in en ben enorm benieuwd hoe het er straks uit zal zien met de lagere radiatoren.

De volgende stap daarna is nieuw laminaat. Het liefst zou ik de gordijnen eerst doen, maar zoals iemand zo slim zei: als het laminaat dan wordt gelegd kan het zijn dat de gordijnen te lang zijn. Dus het is beter om eerst het laminaat te leggen en daarna pas de gordijnen te gaan bestellen. Dus dan maar even een paar weken met een gek gat tussen de lamellen en de nieuwe radiator. Daar kan ik wel mee leven ;)

Ik heb er helemaal zin in!!

7 opmerkingen:

 1. Leuk!
  Wij willen waarschijnlijk volgend jaar grotere radiatoren laten plaatsen. In de winter lukt het maar nét om de kamer goed te verwarmen.
  Wij zijn hier eind vorig jaar komen wonen en veel van de vorige bewoner hangt nog. Ik wilde eerst nieuwe gordijnen beneden, maar eigenlijk zijn ze helemaal niet gek. Ze zijn best wel neutraal. Allen vuil en iets te kort. Ik ben niet zo goed in naaien, dus zal iemand zoeken die me erbij kan helpen. Ik heb drie gordijnen in de zithoek en die ga ik per stuk wassen en langer maken. Gelukkig is de zoom groot genoeg. Scheelt weer een hoop geld.
  Ik heb een vrolijk mat gekocht voor bij de schuifpui. Wat schilderijen anders ophangen, wat frutsels op tafel, de muren flink lichter gemaakt. Beneden begint het steeds meer ons huis te worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar het eind resultaat. Foto tegen doe tijd? Goed dat je nadenkt over de hoogte van de gordijnen. Ik zou dan zo een oen zijn die dat vergeet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal zeker een foto plaatsen. Althans, als er nog iemand komt, want hij zou om 10 uur komen, maar hij is er nog niet. Veel spoedklussen tussendoor... Balen :(

   Verwijderen
 3. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Let bij het kopen van laminaat heel goed op de kwaliteit. Wij hebben erg slechte ervaringen met s e n c y s. Bij Kassa staat ook van alles geschreven over dit merk las ik. Veel mensen hebben hier klachten over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik las toch echt radiOtoren. Ik dacht nog: hoe kun he daar nou blij mee zijn :P. Gelukkig begreep ik al snel dat het eindelijk om de langverwachte radiatoren gaat. Ben benieuwd hoe het er straks uit gaat zien als alles klaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Toevallig schreef ik er net een blogje over! helaas is er niemand geweest :(

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...