maandag 31 augustus 2015

Scoupy Cashback Parade

Vandaag begon weer een nieuwe rond van de Scoupy Cashback Parade. Van tevoren ben ik altijd heel benieuwd wat erbij zal zitten, maar tot nu toe zijn het altijd producten die ik zelf nooit zou kopen. Maar voor de cashback probeer ik ze dan wel een keer, uiteraard. Natuurlijk hopen ze met zo'n actie te bereiken dat je vaker dat product gaat kopen, maar dat heb ik nog nooit gedaan eigenlijk.

De producten van deze cashback zijn:

 • Sultana volgraan: deze had ik toevallig vorige week al gekocht met 35% korting, zodat ik het mee kan nemen naar de Efteling. Maar een extra verpakking is natuurlijk nooit mis!
 • Arla Skyr naturel: hier ben ik wel nieuwsgierig naar. Het is weer een "nieuwe" yoghurtsmaak. Ongeveer een jaar geleden heb ik ooit eens meegedaan aan een markt-onderzoek over deze soort yoghurt, volgens mij via Euroclix.... Dus leuk dat het nu dan eindelijk op de markt komt.
 • NatureCrops quinoa soep: wablief? Nog nooit van gehoord! Maar soep is altijd lekker. Zo te zien is dit poeder waar je heet water bij moet doen.... Altijd makkelijk! Ik ben benieuwd!
 • Valess filetstukjes: deze staan ook bij deze cashback parade, maar heb ik vorige week al geld van teruggevraagd. Maar wie weet mag het nog een keer. Dat zou ik wel leuk vinden, want dit vind ik wel lekker :) 
 • Orangina 1,4 liter fles: zelf drinken we weinig prik, maar dit soort producten koop ik altijd voor als er iemand op visite komt. 
Andere acties die nog lopen via Scoupy zijn voor Zendium tandpasta en Arla karnemelk.... 

Maken jullie wel eens gebruik van cashbacks? En met welk product zouden ze jou heel erg blij maken als het in de cashback kwam? 

Op Positief Besparen schreef ik een poosje geleden ook over optimaal gebruik maken van cashback-kortingen... 

5 opmerkingen:

 1. Ik maak regelmatig gebruik van cashback-acties. Net als jij koop ik die produkten normaal nooit (behalve laatst de karnemelk en de tandpasta), maar het is altijd handig om in huis te hebben. En via de scoupy-app ideaal! Binnen 2 dagen heb je je gekd al terug. Geen bonnen opsturen maar even scannen, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arla skyr is lekker! Zat bij de albert vorige week... Hopen ze dat ik dat volgende keer koop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi, ik ben ook gek op gratis producten :)
  Helaas ik heb hetzelfde met de Valess, het mag maar 1 keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt mij altijd zo'n gedoe om het geld terug te krijgen, dat ik het niet eens probeer... Maar het idee vind ik wel erg aantrekkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe ook altijd mee hoor.
  Niet alle producten gebruik ik zelf maar kan er altijd wel iemand blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...