donderdag 24 september 2015

Boektober

Oktober wordt voor mij Boektober. Ik smul altijd van de boek-blogjes van Jenny Green Teeth en ik vind dat het maar weer eens tijd wordt om zelf ook weer eens te gaan lezen. Daarom heb ik me nu alvast voorgenomen om in Oktober 5 boeken te gaan lezen...

Aangezien ik geen lid meer ben van de bieb zal ik andere bronnen voor mijn boeken aan moeten boren. Gelukkig is dat niet zo heel erg moeilijk ;) Ik heb nu deze 3 boeken alvast op mijn lijstje staan:


 • Supertriest waargebeurd liefdesverhaal - een boek over een romanticus een nabije toekomst die alles behalve romantisch te noemen is. Ik ben stiekem al begonnen in dit boek en heb de eerste 20 bladzijdes gelezen. Het weet me tot nu toe nog niet echt te pakken, maar ik hou vol! (Dit boek stond al bij ons in de kast; Sander had het gekocht, maar komt er niet doorheen)
 • Daemon - een uit de hand gelopen kunstmatige intelligentie organiseeert mensen om zijn doelen te bereiken. Dit boek is ook van Sander en hij vond het erg goed. Dus ik ga het nu ook lezen.
 • Sterrennacht - ik heb nog geen flauw idee waar dit boek over gaat! Ik was bij een gratis bibliotheek en kwam daar een vrouw tegen die me vertelde dat een groot gedeelte van de boeken in die kast van haar waren geweest. Dus ik vroeg haar welk boek ze me dan zou aanraden en ze raadde me dit boek aan. Ik ga het meemaken! ;)
De andere 2 boeken zal ik nog naar op zoek moeten gaan. Wie weet kan ik een boek van iemand lenen of haal ik er eentje uit de kringloopwinkel :) 

10 opmerkingen:

 1. Goed idee! Ik doe mee. Deze maand heb ik maar 1 boek gelezen en die is bijna uit. Start ik daarna met mijn eerste boek.

  Op mijn ereader staan nog diverse boeken.

  Ik reis alleen
  Het meisje in de trein
  Nieuwe van karin Slaughter

  Dus ik moet er ook nog twee bij verzinnen. Denk dat het te twee laatste boeken van serie q worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ambitieus hoor vijf boeken in een maand! Veel leesplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt ook even zoeken op een mini bieb in je buurt. Gratis boeken lenen.
  Of van vrienden lenen? Ik snuffel graag in andermans boekenkast en andersom ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Of kijk eens in je wijk bij de minibiebs, hier hebben een aantal scholen zo'n kastje hangen. Erg leuk, ik heb er al veel uit geleend en geruild.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kreeg er ook bericht over, misschien ook maar eens wat lezen. Of beter: concreet wat bedenken, anders komt er natuurlijk niets van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed voornemen,. Ik ben leesgek en kan me niet voorstellen at ik ooit uitgelezen ben. Hier liggen toevallig zeker 30 boeken boven in het kleine kamertje omdat ik weer heb opgeruimd. Van Nicci French, tot Elisabeh George en Karin Slaughter. Je mag ze zo hebben, maar je woon helaas niet om de hoek....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor mij woon je ook te ver weg. Maar overweeg toch een abonnement op de bieb. Ook leuk voor Thomas en voor hem gratis. Fijne dag, groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor Tobias hebben we indrdaad een gratis jeugd-abonnement. Alleen mag je daar dan weer geen boeken voor volwassenen op lenen...

   Verwijderen
 8. Wat een leuk voornemen! Ik was al bijna zo impulsief om te roepen: ik doe met je mee! Maar we hebben pas Netflix en dan is op de bank met een haakwerkje en een leuke serie ook wel erg verleidelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bestel gewoon allemaal even het boek van Ariadne Oliver via mijn blog! Echt, het is de de moeite waard!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)