dinsdag 22 september 2015

Cadeau voor Tobias´ tweede verjaardag

Vandaag hebben we alvast een cadeau gekocht voor Tobias verjaardag, namelijk een glijbaan!! Dit is hem:


Gekocht van onze buren van twee huizen verderop ;) Tobias had niks door verder, al reageerde hij wel heel enthousiast toen hij de glijbaan zag. Maar over iets meer dan een maand is hij vast alweer vergeten dat hij deze glijbaan bij de buren in de straat heeft zien staan....

Voor de lol hebben we ook nog even gekeken hoe duur hij nieuw zou zijn en we hebben met deze aankoop flink bespaard, waardoor er nu ruimte is om nog een ander cadeautje erbij te kopen :D

Edit: jullie hebben gelijk ook! Een glijbaan is een heel leuk cadeau en er hoeft niet verplicht iets bij ;) Ik zat sowieso meer te denken aan iets dat ie echt nodig heeft dan aan extra speelgoed. Maar misschien zetten we het uitgespaarde geld ook wel opzij voor een mooi peuterbed straks!

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuk cadeau. Hier is er zo'n glijbaan de hele straat doorgegaan, dat was een doorgevertje en alle kinderen genoten er van. Daar heeft S. ook een paar jaar plezier van gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kinderen zijn daar nog heel puur in. Dat wat ze zien is er en wat uit zicht is is er ook niet.

  Ik heb ook jarenlang zo'n soort glijbaan binnen gehad voor de kinderen. Ik woonde toen nog op een flat zeshoog. Een mooie oplossing vond ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Bij ons is het ook de bedoeling dat hij binnen komt te staan, in elk geval tot de tuin wat is opgeknapt, want die is nu nog niet echt kind-veilig :(

   Verwijderen
 3. Leuk mijn Kids vonden het beide super leuk. Afgelopen voorjaar hebben wij hem verkocht. De speeltuin ligt achter ons huis en nu oudste daar alleen speelt wil jongste dat ook dus die hou ik niet meer in de tuin.

  Maar echt een leuke aankoop. Ik moet nog wat verzinnen voor de derde verjaardag, maar ben compleet inspiratieloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk cadeau, gaat hij vast veel plezier van hebben. Wij hebben zo'n houten speelgoedset met huisje, glijbaan & 2 schommels in de tuin te staan. Ook een heel succes.
  En ja, het kan nu nog met hem cadeautjes kopen, volgend jaar vast niet meer. Althans ik zit nu wel met dat probleem voor Sinterklaas, kan dochter echt niet meenemen want die gaat het vast onthouden. Met zoon kon het destijds zeker niet. Vind ik wel jammer, want dan zie ik dingetjes maar kan ik niet meenemen en kan bijna nooit de stad in zonder kind. Maar even oppas regelen of als de man thuis is op koopavond.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, gaat vast een succesnummer worden.
  En best herkenbaar dat je er nog iets bij wilt kopen maar had je dat ook gedaan als je er de volle prijs voor had betaald?
  Ik heb in de loop der jaren wel geleerd dat ik het belangrijker vind om te kijken naar een cadeau wat aan sluit dan naar het geld wat ik er voor heb uit gegeven. Daar zaten ook cadeaus bij van rond de 5 euro totaal en zelfs een keer helemaal gratis (een digitale camera die iemand nog in de la had liggen). Dit is overigens geen commentaar hoor, ik snap je neiging volkomen, meer een nadenkertje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zat ik ook aan te denken! Mooi cadeau en leuk dat het een meevaller is wat de prijs betreft! Maar moet er dan nog wel een cadeau bij? Hij snapt het toch nog niet! En hier zeggen we het ook wel tegen de al wat oudere kinderen zodat ze ook weten dat meevallers ook weer geld bespaart voor het hele gezin! Eventueel kunnen je ook wat geld in zijn spaarpot doen voor hem:)

   Verwijderen
 6. Ja dat is een leuk cadeau!! Dat gaat hij zeker leuk vinden.
  Wij hebben onze jongste ook voor zijn 2de verjaardag een glijbaan gegeven. Maar dan wel een grotere voor buiten. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. Ook door zijn oudere broers en vriendjes.

  Even een vraagje: Waarom er nog iets bij kopen? Ik zou dat niet doen. Hij weet dat niet en dan heb je gewoon lekker bespaard.
  Grote kans dat het tweede cadeautje in het niet valt bij de glijbaan. En ligt het in een hoek. Zonde van het geld.
  Ik snap je neiging wel hoor. Ik zou zelf ook die neiging hebben, maar het uiteindelijk denk ik niet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zeg, daar gaat hij vast veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Slimme zet! Maar ik val in herhaling.... net als de reacties hierboven, dacht ik ook meteen: waarom nog een kadootje erbij? Er komt toch al zo'n cadeautjes-tijd aan en hij zal van het bezoek ook vast nog genoeg cadeautjes krijgen. Voel je jezelf schuldig als je niet een bepaald gedrag aan hem hebt uitgegeven? Dit is geen kritiek hoor, doe gewoon waar jij je goed bij voelt. Maar als ik naar mezelf kijk en zag wat voor speelgoedberg mijn kinderen op een gegeven moment hadden, dan denk ik achteraf dat dat stukken minder had gekund en dan waren ze even gelukkig geweest.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...