zondag 6 september 2015

Foto's van de woonkamer bij daglicht

Zoals beloofd heb ik vanmorgen nog even wat foto's bij daglicht gemaakt.... Let niet op de troep ;)

Het grootste gedeelte van het verven is nu af, alleen het bovenste randje moet op sommige plekken nog even netjes afgewerkt worden, maar dat kan ook nadat het laminaat is geplaatst. Ik ben erg blij met het (bijna) eindresultaat. 

Vind het trouwens wel leuk om eens terug te kijken op de blog, want we zijn natuurlijk al best lang bezig met alles in de woonkamer veranderen, dus ik ben eens in het archief gedoken ;) Bij sommige blogjes staan foto's, dat is helemaal leuk om te zien vind ik zelf, omdat het elke keer weer anders is :P 

Oktober 2013 kon dan eindelijk de kachel aan Met foto 
Oktober 2014 verschoven we de meubels....  Met foto!
Augustus 2015 werden de radiatoren vervangen en haalden we de witte tegels eruit Met foto's

Als is sommige van die foto's zie kan ik me nu al niet meer voorstellen dat het zo was! Wat was het allemaal ontzettend wit! ;)

8 opmerkingen:

 1. Mooie warme kleur joh! Ik zie het plaatje helemaal voor me met die warme kleur van het laminaat! Dat wordt een fijn huisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur! Licht, maar toch een heel stuk warmer dan het wit.
  Nu nog het laminaat en je kent je eigen kamer niet meer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben de muren van beige naar een soort warm wit gesausd. In onze woonkamer werkte dat beige niet en werd het er heel donker en somber van. Wij hebben ook donkere meubels dus het was bij ons een beetje teveel van al het donker.
  Veel plezier met jullie nieuwe kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, dat zal een klus geweest zijn! Ik had hier ook zo'n soort structuur op de muur... bijna niet egaal in een andere kleur te krijgen! Fijn dat jullie elke keer weer lekker bezig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welke kleur is dit? Lijkt erg op de onze (zeepaardje van Histor)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor!
  Wel een tip voor het laatste randje langs het plafond. Dat kun je beter zo snel mogelijk meeverven. Als de verf opgedroogd is, zie je veel duidelijker kleurverschil op de grensgebieden.
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)