maandag 14 september 2015

Tandarts perikelen

Vandaag moet ik naar de tandarts. Ik heb namelijk kiespijn! Dat kwam de afgelopen dagen al opzetten, maarja, ik heb er wel vaker last van. Het is iets hormonaals. In de week voor ik ongesteld word krijg ik er last van.

Maar gister ging ik zo door de grond van de pijn dat ik moest beloven om de tandarts te bellen. Ongeacht of de pijn weg was of niet! Dus ja. Nu zit ik hier in de wachtkamer. En het loopt uit. Ik zit al 26 minuten naar nare geluiden te luisteren. Ik word daar bloednerveus van en zou het liefst gewoon wegrennen en zeggen dat het niet meer nodig is!

Maar shit. Nu ben ik aan de beurt! :( ik schrijf dan vanavond wel hoe het ging.... Pffffffhhhh

3 opmerkingen:

 1. Oei klinkt niet fijn, bij mij eindigt dat standaard in een wortelkanaalbehandeling..sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk viel het een beetje mee, ik ben ook als de dood voor de tandarts en leef met je mee.
  Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de tandarts minder erg dan de kapper (en de kapper is gelukkig makkelijker te ontwijken dan de tandarts). Ging het? Is je tandarts een beetje aardig bij het behandelen? (Bij mij was dat de reden om een aantal keer te wisselen totdat ik er 1 vond die me met uitleg en respect behandelde. Voelde letterlijk en figuurlijk veel prettiger bij de behandeling)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...