vrijdag 11 september 2015

Verkoopchallenge 14: Google Chromecast

Het is alweer even geleden, maar ik heb weer eens iets op Marktplaats gezet. Namelijk onze Google Chromecast. Sander had hem gekregen op zijn werk, maar we hebben er zelf ook al eentje, dus hadden we deze aan mijn zwager gegeven om uit te proberen. Maar die heeft hem uiteindelijk nooit gebruikt, dus nu hebben we hem alsnog op Marktplaats gezet. Ik ben benieuwd of hij snel verkocht is!


Voor wie niet weet wat het is: een Chromecast steek je in de televisie en dan kun je via je smartphone of laptop heel makkelijk dingen naar de televisie versturen zonder kabeltjes en gedoe. Ik vond het eerst nogal vaag klinken, maar wij maken er nu zo'n jaar of 2 gebruik van en ik vind het echt een ideaal ding!

De rest van de verkoop...

Verder hebben we momenteel niks te koop staan. Het televisiemeubel is een poos geleden al verkocht voor €25. De trouwjurk staat niet meer op Marktplaats, maar is nog niet verkocht. 


Hoe gaat het bij jullie met het verkopen via Marktplaats?

3 opmerkingen:

 1. Verzendkosten zijn wel erg hoog. Kan je hem niet met brievenbuspost (bubbeltjesenvelop oid) versturen? Misschien dan interesse....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opzich wel, alleen zit het dan niet meer in het originele doosje ;)

   Verwijderen
 2. Nooit van gehoord die chromecast. Lijkt me echt wel een handig ding! Marktplaats verkopen gaat bij mij echt heel slecht de afgelopen maanden. Ik probeer het in oktober wel weer even, als iedereen de kinderbijslag binnen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...