maandag 14 december 2015

Roamler invites over!

Yes, ik heb weer invites voor Roamler!! Een paar maanden geleden schreef ik op Positief Besparen een blogje over deze vorm van mysteryshoppen en kreeg toen spontaan 10 invites van Roamler als bedankje voor de leuke publiciteit. Ik heb deze toendertijd weggegeven via de Facebook van Positief Besparen. Ik kreeg ontzettend veel reacties en heb de invites weggegeven aan de 10 eerste reageerders.

Helaas bleek al snel dat het enthousiasme niet betekende dat er echt gebruik werd gemaakt van de invites. Slechts 5 van de 10 invites werden echt gebruikt. De overige 5 was ik dus kwijt. Maar gelukkig worden deze na een paar maanden dan weer aan je teruggegeven, blijkt nu.... Ik heb nu dus weer 5 invites over om weg te geven!Ik heb er wel over nagedacht om de invites te verkopen. Op Marktplaats zie je dit regelmatig gebeuren. Eerst dacht ik: dat is wel heel erg gierig, maar als je erover nadenkt: er waren nu dus 5 mensen die een invite van mij kregen en die vervolgens hem niet gebruikt hebben, terwijl ik andere mensen dus onnodig moest teleurstellen. Dan geef ik ze liever weg aan iemand die écht enthousiast is en er dus ook wat voor over heeft om toegelaten te worden.

Toch heb ik er uiteindelijk voor gekozen om het nog een kans te geven met het gratis weggeven! Alleen wil ik geïnteresseerden wel vragen: reageer alleen als je ook echt van plan bent om er wat mee te gaan doen en als je er ook wat mee kan doen (systeemeisen: een smartphone met Android of iOs besturingssysteem en een abonnement met internet-verbinding). Want anders kan ik ze ook aan iemand weggeven die er wél echt blij mee is en gebruik van maakt!

De eerste is uiteraard voor Sander; nu hij ook weer een smartphone heeft met internet erop wil hij ook graag gebruik maken van Roamler. De andere 4 invites wil ik graag aan jullie weggeven! Daarbij geldt wel: mensen die ik "ken" oftewel: die regelmatig op de blog reageren, hebben wat mij betreft wel voorrang op mensen die nu eenmalig reageren.... Streng he? ;) Maargoed, laten we het erop houden dat ik heb geleerd van de vorige keer!

Edit: alle invites zijn weggegeven! Als ik weer nieuwe heb zal ik het laten weten :)

28 opmerkingen:

 1. Ja! ja!! ja!!!!!! Ik wil!!!!!! 😀😀😀

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, volgens mij had ik jou er ook eentje beloofd vorige keer, toen was je net te laat. Kun je jouw email adres sturen naar admin @ positiefbesparen . nl (aan elkaar!)

   Verwijderen
 2. Reageer nooit, lees al wel een heel tijdje mee! 🍀🍀🍀🍀 Zou heel graag een invite willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee van je om het nog 1 kans te geven! Ik doe zelf sinds 2 maanden ook aan Roamler en mijn invites die ik heb weggegeven worden ook niet gebruikt :( Zo jammer, want het is echt verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook graag mee doen.. Maar begrijp dag je vaste 'fans' voorrang hebben.. ;-) Groet Miek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aha, dus met die invite mag je mensen ronselen om zwaar onderbetaald werk te doen wat bedrijven wel moeten doen maar er niet voor willen betalen.
  Nou nee, daar bedank ik toch echt voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik roamler met mate, alleen in winkels waar ik toch al kom voor mijn boodschappen. En de opdracht moet simpel zijn met hooguit drie foto's. Dan verdien ik een paar euro in een paar minuten, vind ik niet slecht betaald hoor. Oja Daantje wil je een invite voor Smartspotter? Heb er nog 1 over.

   Verwijderen
 6. Dit lijkt me ontzettend leuk om te doen en ik zou daarom graag in aanmerking komen voor een invite! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou je jouw email-adres wuillen doorgeven via admin @ positiefbesparen . nl?

   Verwijderen
 7. Ik zoek al een tijdje een invite. Die ook mystery shopping en tests voor bedrijven dus ik ga er zeker mee aan de gang.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Senna, kun je jouw email adres dan even doorgeven via admin @ positiefbesparen . nl? Dan stuur ik je een invite :)

   Verwijderen
 8. Dat dacht ik al, een kritisch tegengeluid over deze ronseling (want dat is het gewoon) omdat bedrijven niet meer willen betalen voor deze klussen wordt niet geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker dramatisch! ik was gewoon aan het werk en had je reactie nog niet eens gelezen. Beetje normaal doen hoor!

   Verwijderen
 9. Ik heb ze niet nodig.. ben al fanatiek aan de slag. Laat straks 100 euro uitbetalen.. toch leuk en makkelijk verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik reageer niet veel maar lees wel trouw elk bericht...
  Zou ook graag een invite ontvangen, had nav je vorige bericht erover ze app al gedownload :€

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het lijkt me hartstikke leuk om op die manier wat bij te verdienen. Zeker weten dat ik er gebruik van maak. Ik hoop dan ook heel erg op die invite!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb prepaid en kan dus helaas niet meedoen. Anders had het me erg leuk geleken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt wel meedoen :) ik heb ook prepaid en kan de opdrachten gewoon doen. Ik activeer de opdrachten voordat ik naar de winkel ga en verzend ze thuis :) Ik heb inmiddels 400 euro in 2 maanden verdiend..

   Verwijderen
 13. Ik zal wel blond zijn, maar snap weinig van het verhaal;)ik doe dus ook niet mee, succes voor de gene die wel mee gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor degene die nog een invite zoeken en niet gekozen zijn door Daantje heb ik er nog 1 in de aanbieding :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag!
   Mag ik je mailen hiervoor ?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  3. Ik heb je gemaild, dank je wel!

   Verwijderen
 15. Ik zou heel graag willen!! :) groetjes Miek

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)