dinsdag 9 februari 2016

Bh´s kopen

Als er één ding is waar ik naar uitkijk voor na de operatie is het om gewoon een Hunkemoller in te kunnen lopen en daar een BH te kopen. Nu ben ik aangewezen op speciaalzaken. Gelukkig heb ik wel een fijne winkel in Utrecht gevonden waar ik altijd heel goed geadviseerd word, maar toch zou ik het liefste gewoon lekker mezelf met wat BH´s terugtrekken in een paskamertje zonder al dat gedoe met speciaalzaken, afwijkende maten en soms maar 2 BH´s om uit te 'kiezen'. Hetzelfde geldt trouwens voor bikini´s. Ik zie altijd zulke leuke bikini´s in de winkels hangen, maar met een grote cupmaat ben je toch aangewezen op één of twee merken.

Maargoed. Voordat ik leuke BH´s kan gaan kopen zal ik mezelf eerst een paar weken in een sport-BH met voorsluiting moeten hijsen. En dat was nog best een zoektocht! Ik heb wel veel sport-BH´s gezien en ook flink wat BH´s met een voorsluiting, maar de combinatie was wat lastiger te vinden. Maar gelukkig is het inmiddels gelukt en heb ik deze BH gevonden:

Ik vind hem echt verschrikkelijk!!! Maargoed, even doorbijten tot ik over een maandje of 2 dan eindelijk eens een leuke, mooie en vooral ook: goedkope!!! BH kan kopen. Want bij die speciaalzaak ben je al snel €90 kwijt voor een BH. Dat zal ik dan ook zeker niet gaan missen!

7 opmerkingen:

 1. Ik weet niet welke maat je had natuurlijk maar ik heb ook een grote maat en betaal toch gelukkig nooit €90. Ik heb goede ervaring met Felina. Gaan tot G. Kosten normaal €70 bij Livera maar ik koop ze alleen met kortingscode. Is ook een mooie vind ik. Ik kan lastig keuzes maken dus ik vind het prettig dat ik niet veel keuze heb. Hahaha.
  Voor sport bh heb ik altijd merk Anita. Ze hebben er ook met voorsluiting in zwart en wit. Misschien een tip mocht je een tweede erbij willen om af te wisselen. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Felina en Anita ken ik inderdaad. Vind ik beide niet echt prettige merken. Te weinig steun, ik kreeg daar altijd last van mijn schouders van...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kun je zien hoe persoonlijk het is. Ik vind beiden merken heel fijn. Ik sport vrij veel en een betere dan Anita extreme sport heb ik niet kunnen vinden. Zelfs touwtje springen zonder last of pijn. Verschillende andere geprobeerd maar kom steeds weer bij deze terecht. Succes met de operatie. Mascha.

   Verwijderen
 3. Ik heb cupmaat F en het is inderdaad moeilijk om een goeie maar ook leuke bh te vinden. Een paar jaar geleden kocht ik 2 BH's van het merk Chantelle. Peperduur maar o wat zaten ze goed. Ze zijn versleten, het model bestaat niet meer. Nu heb ik nog 1 BH van Marks&Spencer die redelijk zit. Echt knudde wat er te koop is.
  Sterkte met je operatie !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij Chilly schijnen ze ook wel tot grote maten te hebben, voor redelijke prijzen. Ik weet niet hoe je straks zit qua maat, maar misschien de moeite van het kijken wel even waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem eigenlijk wel leuk, heel sportief en leuke kleur ook.

  Ik kan me voorstellen dat je er naar uitkijkt om lekker gemakkelijk een bh te kopen en veel keuze te hebben. Ben ook benieuwd hoe je het gaat ervaren als je de operatie achter de rug hebt en je weer helemaal hersteld bent. Veel succes in ieder geval. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bespaar niet op bh's ook niet na je operatie. Ik had altijd Prima Donna maar nu Felina. Bij Livera bij ons in het winkelcentrum word je heel goed geholpen door Nel.Lidy

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...