maandag 22 februari 2016

Hoeveel zit ik op internet?

WG vroeg hoeveel uur ik gemiddeld per dag op internet zit en wat ik dan vooral doe.

Ik heb een soort appje waarmee wordt bijgehouden hoeveel tijd ik op internet zit en welke sites ik dan vooral bezoek, dus dat is niet zo lastig te beantwoorden, gelukkig.

Ik zit per dag ongeveer 1 uur per dag op de laptop op internet. Dit klopt denk ik wel ongeveer. In het weekend zit ik minder op internet en doordeweeks vaak wat vaker. Meestal ´s morgens een half uurtje en ´s middags een uur, gemiddeld.

Wat doe ik dan tijdens deze tijd online?

  • Volgens het appje zit ik de meeste tijd op een bepaald forum
  • Facebook staat op nummer 2
  • Op drie staat Blogger, oftewel: blogjes tikken
  • Mail checken staat op 4
  • Netflix staat op 5
Natuurlijk heb je tegenwoordig niet alleen meer internet op de laptop, maar ook op de telefoon. Hier gebruik ik het internet vooral om blogjes te lezen (Bloglovin) en soms ook nog om op dat forum te kijken. ;) En natuurlijk voor dingen als navigatie, om berichtjes te sturen etc, etc. 

Daarnaast kan ik natuurlijk ook nog internet gebruiken om films via de TV af te spelen. Als ik die tijd meetel dan maak ik denk ik zo´n 5 uur per dag gebruik van internet. 

1 opmerking:

  1. Leuk! Mag ik vragen welk app dat is? Lijkt me handig. Hier denk ik op 1. Instagram, 2. Youtube, 3. Email ofzo hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)