maandag 29 februari 2016

Weekmenu voor week 9

Het werken met een weekmenu bevalt me (zeker momenteel!) erg goed. Ik kan nog niet echt geweldig uit de voeten, dus ook deze week bestellen we de boodschappen gewoon bij de Albert Heijn; bij aankoop van 3 bakken cherry-tomaatjes betaal je geen bezorgkosten, en aangezien die tomaatjes hier altijd in een rap tempo worden opgegeten door Tobias denk ik dat ik die aanbieding maar eens ga gebruiken.

Afgelopen week aten we 2 dagen iets anders dan ons weekmenu, dus schuiven er twee gerechten van vorige week door naar deze week.

Maandag: vega curry met bloemkool en erwten

Dinsdag: gebakken aardappeltjes met snijbonen, vega-schnitzel en een simpele salade

Woensdag: 3x tomaatjes pasta

Donderdag: spruitenstamppot

Vrijdag: roergebakken pittige spitskool met rijst

Zaterdag: cannelloni met spinazie

Zondag: Mexicaanse bonensalade

2 opmerkingen:

  1. Lekker, spitskool! Dat staat hier toevallig voor vanavond op de planning. Maar dan iets anders bereid, in de wok roerbakken met een scheutje sap van een citroen of limoen (afhankelijk van wat er in huis is). Niet dat we niet van pittig houden maar dat doen wel weer met andere groente. Deze combinatie vinden wij erg lekker fris.

    Groetjes Lily
    De pasta die bij woensdag staat gaan wij binnenkort ook een keer doen. Leuk om zo af toe inspiratie op te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een mooi gevarieerd menu. En leuk die stamppot van spruitjes. Dat heb ik nog nooit gehad.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)