dinsdag 22 maart 2016

Update 2 van de 52 weeks money challenge

Wij zijn nog steeds goed bezig met de 52 weeks money challenge. Ik zal om de 6 weken even een korte update geven over hoe het gaat en welk bedrag we inmiddels hebben gespaard. Helaas staat niet het hele bedrag meer op onze spaarrekening, omdat we het dak moesten betalen. Maar deze challenge houdt ons wél gefocust op het sparen en zodoende kunnen we de spaarrekening nu wel weer lekker snel aanvullen. Behalve het geld dat we sparen met deze challenge sparen we ook elke maand nog een aantal standaard bedragen. Deze challenge komt daar dus bovenop.

Week 53: €25 (Euroclix uit laten betalen)
Week 1: €12 (Textbroker uit laten betalen)
Week 2:  €10 (Alwéér Textbroker!)
Week 3:  €1 - We hadden net te horen gekregen hoeveel de offerte zou gaan worden en ik schrok hier zo van dat ik maar €1 heb overgemaakt!

Week 4: €3 - ik kocht een potje bij de kringloopwinkel in plaats van bij Prenatal, besparing: €3
Week 5: €50 - Sanders nieuwe salaris viel hoger uit dan dat van vorig jaar, dus het verschil maakten we over, daarnaast ook wat inkomsten via bol.com. In totaal €50
Week 6: €52 - eindelijk was ons zegelboekje van de Albert Heijn vol! We willen eigenlijk stoppen, maar kwamen dus nog een half zegelboekje tegen, dus dat is zonde. En het stomme is dat we nu wéér wat zegels overhebben, dus we gaan nog één boekje doen en dan stoppen we écht!

Week 7: €2 - gewoon zonder reden, omdat ik deze week geen andere inkomsten had en de lage getallen toch ook een keer moeten worden weggestreept.
Week 8: €51 - uitbetaling van internet-inkomsten
Week 9: €49 - einde van onze financiële maand. We hadden nog een bedrag over wat niet was uitgegeven en dit was het hoogste bedrag dat nog openstond, dus dat hebben we overgemaakt.

Week 10: €27 - €2 vanwege een verkoop op Marktplaats + €25 van Euroclix
Week 11: €48 - deels van mijn eigen Roamler, deels via Sanders Roamler
Week 12: €4 - het is het einde van de financiële maand en daarom moeten we even rustig aan doen, dus doe ik een klein bedragje.


Tot nu toe in totaal extra gespaard: €334

2 opmerkingen:

  1. Als je weet hoeveel zegels je nog precies moet om een boekje vol te krijgen kan je daar bij de caissière om vragen. Bijvoorbeeld: je moet nog 22 zegels maar je moet €30 afrekenen, dan kan de caissière 22 zegels erbij doen in plaats van 30 (op de kassa moet zij dan 22-aantal-zegels intikken, voor het geval je een caissière hebt die niet weet hoe dat moet ;) )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw 334,- vind ik een mooi bedrag. Goed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)