maandag 18 april 2016

Sportief dagje met korting!

Gisteravond was ik de oplader van mijn Fitbit weer eens kwijt, voor de zoveelste keer. Het is een heel klein snoertje en is dus heel makkelijk opeens weer verdwenen. Maar nadat ik het hele huis ondersteboven had gehaald, heb ik hem nog steeds niet gevonden. Daarom had ik gisteravond een extra oplader besteld via mijn werkgever, namelijk die van Gecko. Lekker met personeelskorting, want alle kleine beetjes helpen!Vanmorgen ben ik direct op de fiets gesprongen om hem op te halen. Omdat Sander ook die kant op moest zijn we samen gegaan en heb ik een stukje omgefietst. In totaal heb ik denk ik ongeveer 10 kilometer gefietst naar de winkel.

Vervolgens ben ik nadat ik de oplader had gekocht doorgefietst naar Diergaarde Blijdorp (4 kilometer). Daar heb ik een abonnement gekocht met mijn Rotterdampas. Hierdoor kreeg ik 50% korting op een jaarabonnement. Bovendien mag Tobias gratis mee tijdens de looptijd van ons abonnement. Dat vind ik wel echt een super-service! Tobias wordt namelijk in november 3 en vanaf dat moment moet je normaal gesproken kaartjes gaan kopen. Ik had het al heel netjes gevonden als we bijvoorbeeld een abo voor een half jaar hadden kunnen betalen, maar dat ze dit aanboden vond ik wel echt helemaal super!

Uiteraard zijn we ook de dierentuin ingegaan. Tobias genoot! Zoals vaste meelezers wel weten hebben we heel lang getwijfeld of we aan abonnement voor de dierentuin wilden of voor Plaswijkpark, maar ik denk dat we nu toch de juiste keuze hebben gemaakt. Hij was heel enthousiast, zwaaide naar alle dieren en was ontzettend lief en luisterde heel goed. Echt een heel erg fijne dag!We zijn ongeveer 4 uur in de diergaarde gebleven. Het doet nog wel een beetje zeer dat ik mijn Fitbit niet om had en nu dus niet weet hoeveel stappen ik daar heb gezet, hoor! Maargoed.... Het is niet anders!!

Hierna zijn we weer terug naar huis gegaan op de fiets. Dit was denk ik ongeveer 13 kilometer, want ik was eerst verkeerd gefietst. Als ik direct goed was gegaan was het 11 kilometer geweest.

Ik heb vandaag dus zo'n 40 euro korting gescoord, 27 kilometer gefietst (besparing op de sportschool!!) en ook nog een aardig afstandje gewandeld. Het was een heerlijke dag :) En het is ook heerlijk dat Tobias nu even ligt te slapen... Kan ik ff met mijn beentjes omhoog!

4 opmerkingen:

 1. http://www.looptijden.nl/route/afstandmeten
  Hier kun je misschien een beetje de afstand berekenen die je vandaag gelopen hebt.
  Niet hetzelfde als een Fitbit, maar dan heb je toch een idee?
  Groetjes Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt vandaag je beweging wel weer gehad, lekker zo even.
  Ik ben wel benieuwd naar je afweging om nu toch voor Blijdorp te gaan, in dat genoemde blogje neigde je toch wel heel erg naar Plaswijck en de reageerders ook:-)

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Euhh.. fitbit? Sorry.. begrijp ik dat dat een stappenteller is?

  Hier hoop ik binnen nu en een week of twee/drie ook de Rotterdampas aan te kunnen schaffen. Ik zag er dit keer een heleboel leuke gratis activiteiten voor de kinderen in staan, waardoor ik alleen de kosten van openbaar vervoer (boot of bus) hoef te betalen. Zo hebben we de kosten er denk ik binnen een mum van tijd uit en kan ik de kinderen ongemerkt toch wat leuke uitjes geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pas geleden twee fitbit oplaadkabeltjes besteld - de originele - in China. Twee stuks voor €1,95, gratis thuisbezorgd :)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...