dinsdag 14 maart 2017

Heerlijke zonnetje, lage stroomrekening!

Wat heerlijk dat het eindelijk weer wat zonniger begint te worden! Dat doet meestal wonderen voor mijn humeur en daarnaast is het natuurlijk ook super voor de zonnepanelen.

Vandaag logde ik even in op de app van Greenchoice en zag dat we afgelopen week eindelijk weer eens meer hadden teruggeleverd dan dan dat we hadden verbruikt. Hopelijk houden we dat voorlopig ook weer even zo, want dat betekent dat we veel zonnige dagen hebben én dat onze stroomrekening weer lekker laag zal uitvallen.


We hebben de afgelopen 2 weken ook ongeveer evenveel energie opgewekt als in de hele maand januari. Dus dat gaat ook weer de goede kant op.

5 opmerkingen:

  1. Wat leuk, die app! Handig om het zo bij te kunnen houden. En inderdaad, heerlijk dat zonnetje. Hopelijk zet het door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat de zon zo goed haar werk doet. Is toch altijd fijn als je al kunt zien dat je stroomrekening nu al minder zal kosten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh geweldig! Dat lijkt me toch zo leuk aan zonnepanelen!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...