zondag 25 juni 2017

Terug van vakantie

En daar waren we alweer! Vandaag teruggekomen van een geweldige vakantie in Italië. We hebben het super gehad. Genoten van het heerlijke weer (minstens net zo heet als hier in Nederland, heb ik begrepen!)

We hebben de reis in twee etappes gemaakt: de eerste dag zijn we vertrokken naar Ulm in Duitsland. Onderweg maakten we nog een tussenstop bij een superleuke gratis speeltuin met watergedeelte, waar Tobias ruim een uur heeft kunnen ravotten en even zijn energie kwijt kon. Echt een aanrader! (Bingen am Rhein spielplatz)


Vervolgens hebben we dus één nachtje in Ulm geslapen. Daarna zijn we door Oostenrijk naar Italië gegaan. Het was een flinke rit, maar het ging allemaal heel goed eigenlijk. Tobias is wel wat gewend en ik heb een heel groot repertoire aan kinderliedjes in mijn hoofd zitten, dus als het even wat minder ging sleepte ik Tobias erdoorheen met die liedjes.

De camping (Bella Italia) was echt super! Het is wel heel groot en massaal,dus niet echt geschikt voor rustzoekers, maar voor de fase waarin wij ons bevinden was het perfect. Een aantal leuke zwembaden + het Gardameer voor Tobias en voldoende ligbedden voor mij ;) En het is ook een fijne plek waar je leuke uitstapjes vandaan kunt maken. We hebben de uitstapjes bewust afgewisseld met rustige dagen.

Zo zijn we bijvoorbeeld een dagje naar Venetië geweest. Tobias was niet heel erg onder de indruk van alle pracht en praal, maar het was desondanks toch een geslaagde dag.


Na Venetië moest er even een dagje worden bijgekomen in het zwembad...


En we hebben geparasaild boven het Gardameer. Héél leuk om te doen. (Tobias wilde niet, dus wij zijn om de beurten gegaan, terwijl de ander met Tobias op de boot bleef)


We zijn ook nog een dagje naar Gardaland geweest. Eigenlijk heb je aan één dag niet genoeg om het hele park te zien. Maar we hebben een goede eerste indruk gekregen. Hier zullen we vast nog wel eens terug naartoe gaan als Tobias wat groter is. 

Kortom: echt een heerlijke vakantie gehad! Als het aan mij ligt zou ik er zó volgend jaar weer heen willen! :)

7 opmerkingen:

 1. Echt een heerlijke vakantie dus👍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wij waren deze week ook in Venetië, en ook op het San Marcoplein. Ja, wat was het warm, maar oh, wat was het er mooi! Vandaag ook weer thuisgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt als een fijne vakantie! Nu begint dat zelfs bij mij te kriebelen om met de kinderen op een groot avontuur te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vakantie, cultuur afgewisseld met lekker zwemmen en ravotten voor Tobias. Zo zie je ook meteen weer waarom je een consuminderaar bent, verstandig je geld uitgeven voor noodzakelijke dingen zodat je geld overhoudt voor zulke gave vakanties. Zal Tobias en jullie later met veel plezier aan terugdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt heel geslaagd. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Camping bella Italia ben ik vroeger heel vaak geweest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat jullie zo genoten hebben! En tof, dat parasailen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)