zondag 20 augustus 2017

Boodschappen met de auto

Dit weekend hadden we een familieweekend. Omdat we aan de andere kant van Nederland moesten zijn hebben we een auto gehuurd tot maandagochtend. Maar we waren iets eerder terug dan verwacht, dus we hadden nog wat tijd over waarin we hem konden gebruiken. Zodoende hebben we vanmiddag ook boodschappen gedaan met de auto. Dit was voor ons samen de eerste keer dat we de auto hebben gebruikt voor andere dingen dan verre reizen.... En het beviel erg goed.


 • Gewoon alle boodschappen tegelijk doen in plaats van in etappes
 • Geen twijfel of ik nog een extra verpakking wasmiddel kwijt kan op de fiets
 • Geen gerommel met tassen en Tobias op de fiets zetten en de angst dat mijn fiets omvalt onder het gewicht
 • Niet op de fiets met zware boodschappentassen aan het stuur


.... Ik denk dat ik hier wel aan kan gaan wennen. En gelukkig hebben we binnenkort ook tijd om aan het bezit van een auto te gaan wennen... Maar dat is een verhaal voor een volgende keer :)


7 opmerkingen:

 1. Ik gebruik mijn auto erg weinig maar ben toch blij dat ik hem heb voor familiebezoek en met de katten naar de dierenarts. Het is een dure hobby maar toch vind ik hem het het geld waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nooit een auto gehad en vriendlief heeft wel een auto. En nu wij samen wonen gaan we ook met de auto boodschappen doen vooral de grote boodschappen. Kleine boodschappen lopend of op de fiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor boodschappen is een auto echt ideaal. Ik ga vaak samen met manlief boodschappen doen met de auto. Dan kan hij de tassen met boodschappen er in en uit tillen. Scheelt mij heel veel energie. Soms gaan we zelfs met de auto naar de winkel 3 straten verder als we veel nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me voorstellen dat het wel heel comfortabel was om de boodschappen met de auto te doen. Je kunt dan toch wel veel meer meenemen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom kies je dan niet voor het bezorgen van de boodschappen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doen we ook wel eens,als er een aantrekkelijke aanbieding is waarbij je gratis bezorging krijgt. Maar betalen voor de bezorging vind ik zonde. Daarnaast ben je dan verplicht om voor minstens €70 te kopen. Daar zaten we nu nog niet eens aan (veel basisboodschappen, waardoor je heel veel spullen voor relatief weinig geld hebt)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...