vrijdag 18 augustus 2017

Thuis logeren

Ik denk dat er een nieuwe traditie is ontstaan binnen ons gezin: thuis logeren! Het begon eigenlijk tijdens de meivakantie. Tobias wilde heel graag bij oma en opa logeren, maar door omstandigheden lukte dat toen niet. Toen bedachten we dat het wel leuk zou zijn om Tobias te laten logeren in onze slaapkamer. Sander of ik gaat dan in Tobias' bed liggen en Tobias ligt dan bij de ander in de slaapkamer.

Tobias vond het blijkbaar zó leuk dat ie al de hele vakantie aan het vragen is of ie weer bij ons op de kamer mag logeren. En gister was het dan zo ver: het logeerpartijtje op onze slaapkamer. Dit keer werd er beter geslapen dan de vorige keer; toen kon Tobias maar niet stoppen met kletsen en hebben we hem rond 3 uur toch maar terug naar zijn eigen kamer verhuisd. Dit keer ging hij gewoon netjes slapen.

Hebben jullie ook van dit soort grappige tradities? :)

5 opmerkingen:

 1. ja! kids vinden bij ons slapen ook helemaal geweldig! maar ivm weinig ruimte doen we dat niet vaak vooral omdat ze dan beide willen ;) laatst kwam man zelf met t idd om ze bij ons te laten slapen, vonden ze geweldig! man heeft op de bank geslapen ivm ruimte :p 1 kind bij mij in bed ("maar" een 1.40 bed en kan echt niet tegen bewegingen enz) en 1 kind op een matras op de grond was super! en elk weekend logeert dochter bij zoon! echt geweldig! zo lief en gezellig! en nu in de vakantie heeft ze bijna elke nacht daar geslapen zelfs! wat een feest en makkelijker bij naar bed brengen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben toen de kids klein waren iets leuks bedacht. Op zondag, boven de 30 graden, mochten ze een boterham met chips. Twee of drie keer per jaar kwam het voor in Italië dan. Nog steeds lachen we allemaal om die traditie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat doen wij ook, maar dan mag één kind met zijn matrasje bij ons op d e grond slapen. Vinden ze top!
  Ook slepen ze graag dochters matras de jongens kamer op en logeren ze zo samen op één kamer.
  Ook een traditie is om die ene keer dat we eens friet halen dit op te eten bij de tv.
  Vinden ze heel bijzonder. We eten normaal altijd aan de keukentafel en friet maakt man normaal zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ieder weekend bij elkaar logeren en als het heet is samen bij papa en mama op de grond (de kamer heeft airco) en in de vakanite altijd keertje samen beneden op de bank, ze vinden het allemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat hij zo enthousiast reageerde op een 'noodoplossing'. Wij blijven altijd bij de kinderen tot ze slapen en ze komen nog regelmatig bij ons in bed liggen dus dit zou voor onze kinderen niks bijzonders zijn ;)
  Verder nog niet echt bijzondere tradities, wel vind ik de gehaalde frietjes voor de tv een leuk idee

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)