woensdag 27 september 2017

Einde van de No Spend Maand

De No Spend Maand is afgelopen. Ik ga niet eens schrijven wat ik heb uitgegeven en bespaard, want het is bespottelijk. Gelukkig kunnen we het missen, dus dat scheelt weer. Maar ik wil wel graag van die studieschuld af, dus deze maand weer volle kracht vooruit!

Afgelopen donderdag werd ook onze nieuwe knalrode hoekbank bezorgd. Ik ben er echt zó blij mee! Het fleurt de hele kamer op en het voelt opeens helemaal af! Het is een proces geweest van zo'n 4 jaar, maar nu eindelijk heb ik het idee dat het helemaal klaar is en dat het nu ook echt helemaal als thuis voelt :)


September 2013 hebben we onze openhaard vervangen door een kachel
Oktober 2013 kon dan eindelijk de kachel aaMet foto 
Oktober 2014 verschoven we de meubels....  Met foto!
Augustus 2015 werden de radiatoren vervangen en haalden we de witte tegels eruit en verfden we de muren Met foto's


Nu met de nieuwe bank is het dan zo geworden:


10 opmerkingen:

 1. soms komt een challenge gewoon niet uit ;)
  jullie besparen al op heel veel dingen dus komt helemaal goed. julie gaan met veel dingen bewust om. dus een challenge is dan leuk maar niet noodzakelijk gelukkig. hier precies t zelfde. juist omdat we al veel besparen wil ik ook gewoon kunnen uitgeven (aangezien t geld er is idd. we sparen niet voor niets :p )
  Wij hebben ook belachelijk veel geld uitgegeven aan winkelen (kinderen een winterjas, wat nieuwe kleding want ze blijven nou eenmaal enorm groeien, nieuwe schoenen, zelf wat nieuwe kleding, man ook weer een berg nieuwe kleding, wel betaalbaar/goedkoop maar toch voor alle 4 weer flink wat geld, man een nieuw horloge na een jaar speuren welke hij echt mooi vindt, maar ook een ladycomp omdat ik geen hormonen meer wil etc.. dus veel, heel veel kosten.. ) gelukkig komt er genoeg binnen en staat er genoeg op de spaar, maar een bespaarchallenge heeft in zo'n maand weinig nut ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige bank! Ik ben zelf niet zo van de felle kleuren (ok, ik heb een rode theepot ;-) ) maar het ziet er zo bij jullie supergezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het al wat snel om alweer hiermee aan de slag te gaan, na juli. Ik zag dat de organisator ook al soort van afgehaakt was en nu weer wat anders bedacht heeft...

  Als het gaat, dan gaat het. En soms is het ook gewoon goed om daar tevreden mee te ijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk inderdaad dat het ook iets te dicht op elkaar zat. Eens per 3 maanden is denk ik het maximaal haalbare. Maar de nieuwe challenge (spaarchallenge) vind ik ook wel weer leuk bedacht.... maargoed, wij hebben komende maand even geen challenge, behalve dan proberen uit te komen op 1 salaris :)

   Verwijderen
 4. Fijn dat je er blij mee bent :)! Mooi toch ;)... Zo ging onze koelkast stuk in de vorige no-spend-maand, tsja...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow dat is rood! Heel mooi geworden zo.
  Ik heb eens een hele grote amerikaanse bank gekocht blauwe ondergrond met grote rode rozen. Toen we thuis kwamen en dat aan dochter en familie vertelde konden ze zich er niets bij voorstellen, toen de bank er was vond iedereen hem prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, ik houd van kleur, daar word ik vrolijk van, ik heb ook een knalrode bank, 'n halfronde!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat jullie er zo blij mee zijn, geniet er fijn van (gelukkig is het al herfst, fijn veel bankhangen, hihi)!

  (Is dat Sander die gauw bukt voor de foto? Geweldige grap dat ie er toch een beetje op staat. Ik moest er erg om lachen en herken het ook zo erg, haha)

  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja,klopt, dat is Sander. Hij wilde niet opstaan dus toen moest ie van mij even bukken voor de foto :P

   En met dat bankhangen komt het wel goed (misschien zelfs iets té goed LOL ;) )

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)