zaterdag 11 november 2017

Tobias eerste schoolweek

Afgelopen maandag was het zo ver: Tobias' eerste echte schoolweek startte. Dankzij de wendagen wist hij natuurlijk al hoe het werkte en verliep alles vrij soepeltjes. De school voelt ook vanaf het eerste moment heel vertrouwd, wat natuurlijk ook erg fijn is.In de loop van de week merkten we wel dat Tobias steeds vermoeider raakte. Hij had wat moeite met relativeren en reageerde hierdoor wat emotioneler dan hij normaal gesproken zou doen. Toch wilde hij ondanks zijn vermoeidheid wel heel graag gewoon naar school toe. Hij heeft dus direct de hele week met alles meegedaan.

Tobias valt qua periode dat ie voor het eerst naar school gaat lekker met zijn neus in de boter: komende maandag gaan ze een optocht doen voor Sint Maarten en een weekje later is Sinterklaas alweer in Nederland en staan er ook weer een hoop leuke activiteiten op het programma. :)

Het schoolritme bevalt ons als gezin ook wel. Er is wat meer regelmaat en ik kan nu een hoop dingen onder schooltijd plannen, waar ik voorheen dan oppas voor moest regelen.

Kortom: tot nu toe bevalt het wel, die basisschool.

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat Tobias het naar z'n zin heeft op school en dat jullie ook goed mee gaan in het ritme. Straks denkt Tobias dat het altijd feest is op school, met al die leuke activiteiten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekker vrolijk manneke op je foto! Fijn dat het zo goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je zo snel in het ritme zit.
  Het geeft een goed gevoel als ze met veel plezier naar school gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het goed bevalt! Hij valt inderdaad in een vrij hectische periode. Schrik dus niet als hij rond Sinterklaas van slag raakt eventueel. Dat hebben alle kinderen. Ik hoorde altijd van juffen dat ze blij waren als de Sint weer weg was. Kerst is toch een rustiger feest.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)