maandag 8 januari 2018

#readingchallenge: de chirurg

Omdat dit geen boekenblog is en ik jullie dus niet wil overvoeren met mijn verhalen over boeken die ik heb gelezen, heb ik besloten dat ik de blogjes over de boeken die ik lees voor de reading-challenge een beetje zal verspreiden over het jaar. Deze blog is dus al iets eerder geschreven dan dat ie is geplaatst, en dat zal voor wel meer boeken gaan gelden, denk ik.

Op 1 januari ben ik het jaar goed gestart door in één dag tijd het boek De chirurg van Tess Gerritsen uit te lezen. Ik kon het gewoon niet wegleggen! Het was een erg spannend verhaal en ik heb er enorm van genoten.

Tess Gerritsen is sowieso een van mijn favoriete schrijfsters. Echter dit boek, haar eerste boek uit de Rizolli and Isles reeks, had ik nog niet gelezen. Wel een aantal andere boeken uit de reeks, aangezien ik er helaas pas vrij laat achterkwam dat het in een bepaalde volgorde moet worden gelezen. Nu ga ik proberen om het komende jaar elke maand één boek uit de reeks te lezen (in de goede volgorde deze keer!). Dit valt dan wel buiten mijn reading challenge, want ik heb geen idee hoe ik die 12 boeken daarin moet verwerken, maar dat geeft niet!

Dit boek krijgt van mij in elk geval 5 sterren, ik vind het een echte aanrader.

Hier vind je een overzicht van de reading challenge en welke boeken ik tot nu toe heb gelezen.

6 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de tip! Ik vind het een leuke tv serie. Lees je via de bieb of e-reader?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meeste boeken die ik lees komen uit de bieb. Maar ik ben er net achtergekomen dat je via de bieb ook e-books kunt lenen, dus wie weet maak ik binnenkort even een uitstapje naar een e-book :)

   Verwijderen
 2. Ik ben ook dol op Tess Gerritsen - werkelijk al haar boeken lees ik het liefst in een keer uit, zo spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boeken van Tess Gerritsen laat ik altijd liggen. Maar wat fijn dat je het nauwelijks kon wegleggen. Dat zijn de fijnste boeken om te lezen vind ik altijd.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit iets van haar gelezen. Een aanrader dus?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vind ik wel! Maar het is wel een genre wat je moet liggen, denk ik...

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...