donderdag 26 april 2018

Een half jaar op school

Wat gaat de tijd ongelofelijk hard! Vandaag is het alweer bijna een half jaar geleden dat we Tobias voor het eerst naar school brachten (de échte half jaar dag valt in de meivakantie). Het lijkt wel alsof de tijd nóg harder gaat sinds hij naar school gaat.Gelukkig gaat het allemaal erg goed op school. Over het algemeen heeft hij het goed naar zijn zin, al vindt hij het wel eens lastig dat hij zich aan de regels moet houden. Soms klaagt hij dat hij een werkje moest doen dat hij niet zo leuk vond. Daar kan ik me ook wel iets bij indenken. Maar gelukkig wordt er het grootste gedeelte van de dag gewoon lekker gespeeld.

Volgende week en die week daarna heeft hij dan meivakantie. Ik maak dan altijd een soort van lijst met allerlei activiteiten die we kunnen doen. Dat geeft wat houvast aan de dag. Vinden we beiden erg fijn. :)


4 opmerkingen:

 1. Herkenbaar. Hier nu ook mei vakantie. Heb deze x geen plannen gemaakt. Eens kijken of dat bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het zo goed gaat op school zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de tijd gaat zeker supersnel!!
  dacht toevallig gister nog aan de tijd dat we in een flat woonden.. zonder kids, voor mn gevoel heel lang gewoond, maar was toch maar 2 jaar. we wonen nu ook alweer 2 jaar in ons koophuis (al 11 jaar samen dus die andere 6 jaar in ons vorige huurhuis gewoond) die 2 jaar in ons koophuis zijn omgevlogen!!! 2 kids, beide naar school idd, ( zijn 5 en 8 dus sinds anderhalf jaar beide naar school ).. helemaal niet t gevoel dat we net zo lang in dit huis wonen als dat we in de flat gewoond hebben... bizar hoe snel de tijd nu gaat idd!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)