vrijdag 3 augustus 2018

Einde van de Uber Frugal Month

Afgelopen dinsdag was de laatste dag van de Uber Frugal Month waar we aan meededen. Uiteindelijk hebben we net zoveel uitgegeven als dat er binnenkwam. Niet echt een heftige besparing zou je dus denken, maar daar denk ik zelf toch anders over....

Juli is bij ons namelijk al jaren een van de duurste maanden van het jaar, vanwege de hoeveelheid verjaardagen, uitstapjes enzovoort. Alleen Augustus en December zijn vaak nog duurdere maanden dan Juli. Meestal halen we deze drie maanden dan ook wel geld van de spaarrekening, wat we de rest van het jaar dan weer aanvullen. Dit jaar hebben we géén geld van de spaarrekening hoeven te halen,  dus voor mij is het een geslaagde Uber Frugal Month.


2 opmerkingen:

  1. Goed dat je het zo toelicht. Je moet het inderdaad in perspectief zetten, en fijn dat de zuinige maand in dat geval zo'n succes was!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn dat het helemaal gelukt is met de inkomsten van juli, zonder van de spaar te moeten halen! hier ook een goede maand omdat de vakantie veel goedkoper was dan gepland (mede door zieke kids.. ) helaas weinig gewerkt in juli dus in aug weinig inkomen dus niets naar de spaar. maar ach genoten van de 3 weken vrij dat is ook wat waard ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)