zaterdag 15 september 2018

Nog steeds geen baby...

Vandaag is de datum waarop mijn zusje is uitgerekend. Echt gek hoe snel dat opeens is gegaan. Eerst lijkt het nog zo ver weg, maar de laatste weken is het tóch opeens heel snel gegaan.

Zoals het er nu naar uitziet zal mijn zusje wel overtijd gaan. Er zijn in elk geval nog geen voortekenen dat de bevalling er al aan zit te komen. Gister stuurde ze me zelf dit grappige filmpje, een parodie op een liedje van Moana:


Zelf was ik 2 dagen voor de uitgerekende datum bevallen, maar ik kan me goed voorstellen dat het wel vervelend is om (lang) overtijd te gaan. Ondanks dat de kans natuurlijk erg groot is dat je niet op de uitgerekende datum bevalt, is het toch wel een datum waar je enigszins naartoe leeft. (Sterker nog: mijn schoonmoeder is elk jaar weer in de war en denkt dat Tobias op 4 november jarig is, omdat dat de uitgerekende datum was... maar dat is een ander verhaal ;) )

Zelf kan ik natuurlijk ook niet wachten om tante te worden. Nog maximaal 2 weekjes....

2 opmerkingen:

  1. Ik dacht even: dit wordt een blog over waarom jullie nog steeds geen baby erbij hebben/of de opmerkingen van mensen daarover. haha. Goeie verrassing dus!
    Succes met wachten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk filmpje! Zelf ben ik 4 weken te laat geboren (laten ze tegenwoordig niet meer gebeuren), en ik vond het prima dat onze dochter nog even in mijn buik bleef zitten, want dan kon ze nog wat groeien. Ze is 2 weken na de uitgerekende datum geboren, een paar uur voordat ik ingeleid zou worden, en ze woog precies 5 pond, zonder die 2 extra weken had ze de couveuse in gemoeten, nu mocht ze lekker bij me blijven. Spannend nu bij jullie, alvast veel plezier van het tante zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)