zondag 21 oktober 2018

Tobias' eerste echte kinderfeestje

Vandaag hebben we Tobias' allereerste echte kinderfeestje gevierd. Vorig jaar hadden we ook wel een klein beetje wat gevierd, maar dat was met de ouders erbij. Dit jaar mocht iedereen zijn kinderen inleveren en hadden wij dus een horde van 6 op hol geslagen kleutertjes onder onze hoede ;)

Helaas liep niet alles van een leien dakje. Dat begon natuurlijk al toen Tobias afgelopen donderdag een ongelukje kreeg waardoor zijn voet in het gips zit. Hierdoor moesten we het programma al een beetje aanpassen. Maar toen bleek vanmorgen ook nog eens dat de accu van de auto leeg was, waardoor we op eens op het laatste moment ander vervoer moesten regelen.

Toen we dat eenmaal geregeld hadden was het erg leuk. We hebben een kindervoorstelling in het theater gezien en daarna geknutseld en thuis pannenkoeken versierd en opgegeten. Volgens mij was het wel een geslaagd feestje. Tobias ligt inmiddels half uitgeteld op de bank.  Zelf zijn we voorlopig nog wel even bezig met opruimen, denk ik ;)

5 opmerkingen:

 1. Leuk naar een voorstelling. Deed ik ook eens met mijn dochter, poppentheater en ze speelde leuk in op kinderverjaardagen. Alleen was mijn dochter de eerste naam die werd opgenoemd, ze schrok zich een ongeluk en was echt een beetje van slag. Gelukkig maakte het ijs bij de naastgelegen ijssalon veel goed. Soms is even kosten maken goed voor je eigen gemak, ik vond het het altijd wel waard het buiten de deur te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kinderfeestjes: leuk maar dodelijk vermoeiend! Jullie hadden het leuk georganiseerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh.... kinderfeestjes! Zo leuk, zo vermoeiend voor alle betrokkenen! :-) Fijn dat hij helemaal tevreden was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kinderfeestjes. Altijd leuk, zelfs/vooral als ze weer voorbij zijn ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk een kinderfeestje als het weer voorbij is. Wij hebben dit jaar net het laatste echte feestje gehad. Ik vond het altijd wel leuk maar erg vermoeiend.
  Het feestje van Tobias klinkt erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...