maandag 15 oktober 2018

Uitgetest: Dolce Gusto cupjeshouder

Al sinds ik vorig jaar van Sander een Dolce Gusto machine kreeg voor moederdag hebben wij het erover dat we eigenlijk ook een cupjeshouder wilden. We hebben er ook al heel vaak voor gekeken, maar elke keer bleef het er maar bij, omdat we degene die we zagen niet leuk genoeg vonden en ook wel erg duur.

Toen kwamen we twee weken geleden opeens op het idee om eens op Ali Express te kijken en kwamen een hele leuk tegen, die afgelopen vrijdag dus is binnengekomen en direct getest. We zijn niet van die geweldige vloggers, maar ik vond vooral Tobias' reactie erg grappig....


Hoe dan ook: we zijn blij dat we niet voor zo'n standaard houder zijn gegaan die je bij Coolblue of bol kunt kopen, maar dat we nog even door hebben gezocht. Dit is echt een leuke eye catcher op het aanrecht waar ik ook echt blij mee ben. :)

Kopen jullie wel eens iets bij Ali Express waar je dan erg blij van wordt?

9 opmerkingen:

 1. Qua design is het een leuk ding dat je gekocht hebt. Hoe doe je dat alleen met meerdere smaken, kun je die er ook tussenuit halen of kan het er alleen aan de onderkant uit?

  Ik koop per definitie niet bij Ali, uberhaubt weinig tot niets online. Bij Ali zijn de prijzen zo onrealistisch daar moet iemand voor uitgebuit zijn. Tel daar nog de vervuiling van het transport bij op van al die individuele pakjes die er snel moeten zijn en dus met het vliegtuig gaan ipv overland of met de boot. Dan nog garantie en reparatie die niet heel makkelijk zullen gaan maken in totaal dat ik niet via Ali koop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Ze zijn er makkelijk tussenuit te halen gelukkig :)

   Ik bestel ook niet supervaak bij Ali, maar sommige dingen zijn gewoon niet makkelijk te vinden in Nederland en dan maak ik wel eens een uitzondering.

   Verwijderen
 2. Fijn dat je voor een prettige prijs hebt kunnen slagen zeg! Lang leve AliExpress : )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk speelgoed!en ik sluit me aan bij Saralien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha geweldig! 2 in 1 cupjes houder en "knikkerbaan"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig ding! Ik koop eigenlijk niets bij Ali. Te onzeker of het aankomt en te goedkoop om ook maar enigszins verantwoord te zijn. Ik heb eigenlijk nog nooit iets niet kunnen vinden wat Ali wel had.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat de prijzen hier hoger liggen komt voornamelijk doordat er 4 handelaren en een winkel ook nog winst op maken.
  Zo kocht ML een scheermes (duurzaam, rvs) via Ali voor ongeveer 1/8 van de prijs van amazon.co.uk. Exact hetzelfde mes en zelfde merk en ook nog een duurzame keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha wat een geweldig mannetje :-D zijn reactie in het begin, en dan toen hij het zelf ging doen en de Go Go Go :-D heerlijk!

  Ik bestel zo nu en dan wel dingen op Ali. Vooral als het me meer bevalt, zoals bij jullie met de cuphouder, dan dat dezelfde soortgelijke dingen me hier bevallen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...