donderdag 29 november 2018

Actie Pepernoot

Over iets minder dan een week is het pakjesavond. De afgelopen maanden hebben we er elke maand een klein bedragje voor opzij gelegd, waardoor we nu voldoende geld hadden om een aantal cadeautjes voor Tobias te kopen.

Hoe gezegend we zijn dat wij de mogelijkheid hebben om hiervoor te sparen, besefte ik me vanmorgen, toen ik zag dat iemand via een regionale weggeefgroep om Sinterklaascadeautjes vroeg, omdat zij zelf geen geld had om cadeautjes te kopen. Iemand wees haar toen op Actie Pepernoot. Nationaal fonds kinderhulp zamelt via deze actie momenteel geld in om nog 4.000 kinderen een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen. 

Een donatie is al mogelijk vanaf eenmalig €10, je zit daarna dan nergens aan vast. Ik heb zelf ook direct een donatie gedaan en hoop via deze blog meer mensen te motiveren om ook die laatste 4.000 kinderen waar nu nog geld voor wordt ingezameld een geweldige pakjesavond te geven. 

2 opmerkingen:

  1. Wat een goed idee. Ik zal ook een donatie doen. Ons enige kind is gezegend met zoveel spullen dat ik gewoon van gekkigheid niet meer weet wat ik moet toevoegen aan de 2 cadeautjes die ik voor haar heb gevonden (waaronder 1 boek!).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat vind ik een hele mooie actie. Ook als tegenwicht zodat het niet zo'n 'heb-feest' wordt.

    nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...