zondag 16 juni 2019

Dagje Efteling

Gister zijn we een dagje naar de Efteling geweest met mijn schoonzus en zwager. Uiteraard maakten we gebruik van de spaaractie van Albert Heijn, waarbij je €10 korting krijgt op de tickets. (Vandaag is trouwens de laatste dag om hier gebruik van te maken, dus als je nog van plan was om die kaarten in te leveren: vandaag kan het nog!)

Het was echt een heel rustige dag gister; we hebben nergens langer dan 20 minuten hoeven wachten en hebben dus alle attracties op ons gemak kunnen doen. En op een kleine bui na was het ook nog eens prima weer, dus dat was super.

De gehoorbescherming was een groot succes! Tobias durfde opeens in allerlei attracties waar hij normaal gesproken in de wachtrij of vlak na de entree al besluit dat het niets voor hem is, vanwege de harde geluiden. Het Spookslot, Symbolica en Villa Volta waren allemaal geweldig volgens Tobias. Vogel Rok vond hij daarentegen "de ergste rit van zijn hele leven". Dat was dus niet zo'n succes.

De dag werd afgesloten met een lekkere pannenkoek in Polles pannenkoekenhuis en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was echt een heel geslaagde dag!


5 opmerkingen:

 1. Hier hebben we een dagje Efteling uitgesteld tot het najaar ivm de eiken processierups. Hebben jullie daar geen last van gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nergens last van gehad, ik had ook niet meegekregen dat ze er waren eerlijk gezegd. Maar gister was het ook niet superwarm en het had ook voor openingstijd geregend, dus waarschijnlijk waren al die haartjes die zo irriteren ook tegen de grond geslagen, denk ik.

   Verwijderen
 2. Ik ben een van de weinigen die nog nooit in de Efteling is geweest en als ik dan lees dat de wachttijd van 20 minuten erg weinig is weet ik weer waarom en de herrie heb ik ook geen zin in.
  Mijn ex-man nam die taken prima waar en ik zelfs een moeder van vriendinnetje van mijn dochter "betaald" om mijn dochter mee te nemen. Ze had het niet breed en ik heb haar reis en entre betaald. Openlijk over gesproken, waren we allemaal blij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief van je :) 20 minuten is normaal gesproken niks voor bepaalde attracties daar. Als je er niet van houdt zou ik er zeker niet heengaan, het is er al druk genoeg met mensen die het wél leuk vinden ;)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)