donderdag 14 november 2019

Klaar voor Sinterklaas!

Jaja, je leest het goed: wij zijn al helemaal klaar voor Sinterklaas! Mijn voornemen was om dit jaar niet teveel stress te hebben rond de feestdagen, dus heb ik de afgelopen week alvast ervoor gezorgd dat wij er helemaal klaar voor zijn. Alle cadeaus zijn gekocht, ingepakt en alvast afgeleverd op de locatie waar wij Sinterklaas gaan vieren. Ook de schoencadeautjes voor de komende weken liggen allemaal al netjes ingepakt en verstopt.

Ik kan het iedereen aanraden om nu alvast inkopen te doen: het is momenteel nog heerlijk rustig in de winkels! Geen lege vakken,  de chocoladeletters liggen nog netjes op alfabetische volgorde, geen gestresste mensen, gewoon lekker relaxed.... Bovendien zijn er al een hoop leuke acties. Kruidvat heeft momenteel bijvoorbeeld 25% korting op speelgoed en spelletjes.

En wat gaat er dit jaar bij ons dan in de zak? Zoals elk jaar hebben we weer "something he wants, something he needs, something to wear and something to read":Zijn jullie al een beetje begonnen met de inkopen?


PS: de komende weken zullen er ook een aantal blogjes van Positief Besparen over Sinterklaas worden gepost. Sorry voor de overload, maar ik vind Sinterklaas gewoon zo'n leuke tijd dat ik er veel over heb geblogd. 

2 opmerkingen:

  1. vind t altijd weer lastig.. we zitten in de luxe positie data ze gewoon te veel hebben.. erg fijn die luxe maar we zijn uitbedaht.. ook dit jaar een neefje die t gezellig mee viert, net 1.. daar al wel alles voor in huis.. dat is een stuk makkelijker ;) voor eigen kids ligt er 1 spelletje voor de oudste, misschien dat ik het voor hen samen geef ipv voor de jongste nog wat verzinnen (de rest krijgen ze vn opa en oma.. wij geven dus bewust maar 1 cadeau omdat ze al zo veel krijgen) wel vast een overzicht gemaakt van alle verjaardagen etc en dus voor wie we een cadeau moeten kopen idem voor kerst..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bijna klaar voor Sint en Kerst. Alleen voor onze dochter nog een cadeau en nog een paar chocoladeletters. Fijn gevoel om alles klaar te hebben, december is al druk genoeg. Grt Mariska

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)