woensdag 6 november 2019

De drukste maanden

November en December zijn voor ons altijd de drukste maanden van het jaar. Toen Tobias nog niet was geboren begon dat pas eind November, als ik zelf jarig ben, maar nu beginnen we eind Oktober / begin November al met de festiviteiten. We zijn sowieso dankzij Tobias begonnen met Halloween vieren; hij is er om de een of andere reden helemaal gek op. Daarna dan nog zijn verjaardag en Sint Maarten op school, en dan vervolgens lijkt het wel alsof je de rest van het jaar flink geleefd wordt door alle moetjes en moogjes.

Sanders werk is ook megadruk; black friday is voor de webshops tegenwoordig één van de drukste dagen van het jaar, dus daar is hij nu al heel erg druk mee om alles in goede banen te leiden. Hij maakt lange dagen en is er ook 's avonds vaak nog mee bezig in zijn gedachtes.

Afgelopen weekend heb ik alle afspraken en verplichtingen van ons gezin even op een rijtje gezet en bewust wat kruizen in mijn agenda gezet, zodat ik uiteindelijk ook voldoende ruimte overhou om even niks te doen. Want ik merk dat ik dat toch ook wel af en toe nodig heb.


3 opmerkingen:

  1. Goed dat je een planning maakt en ook wat rustmomenten inbouwt. Dat is wel zo prettig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel herkenbaar.. hier begint het ook half oktober.. herfstvakantie,dochters verjaardag (kinderfeestje hebben we niet eens echt tijd voor dit jaar.. echt erg..maar snel toch gaan proberen te plannen) verjaardagen van schoonzus, neefje, mn man, aankomst sinterklaas, sint vieren, verjaardagen van mn zusje, opa en oma (gelukkig op dezelfde dag) tussendoor een nieuw nichtje geboren dus nog een verjaardag extra en we verwachten binnen 4 weken nog een nieuwe neefje of nichtje... druk idd... bij mn man (agf) ok megadruk rond kerst.. kids dan bekaf en toe aan rust... eh... altijd blij als t januari is ook al is t supergezellig.. !

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)