donderdag 16 januari 2020

Mijlpaal gemist - 2 miljoen views!

Gister tikte onze blog de 2 miljoenste bezoeker aan. Best een bijzonder momentje vind ik. Ik had in elk geval niet verwacht dat ik het zou volhouden om 8 jaar lang te bloggen en dat zoveel mensen het zouden willen lezen.

In September 2011 zijn we deze blog begonnen omdat we wilden schrijven over onze groene levensstijl. Inmiddels zijn we erachter gekomen dat we absoluut geen heftige eco-warriors zijn. Don't get me wrong: we doen nog steeds ons best om afval te scheiden, te besparen op stroom en geen nieuwe spullen te kopen voordat de oude stuk zijn, maar we zijn absoluut geen voorlopers op dit gebied, zoals Green Evelien. Wel blijven we altijd ons steentje bijdragen op dat gebied.

Al snel begon de blog dus ook meer over andere onderwerpen te gaan.In de loop van de jaren konden jullie meelezen over onze besparingen, aflossingen en vele dagelijkse beslommeringen. We willen jullie allemaal bedanken voor het meelezen, meeleven en natuurlijk voor alle leuke, lieve en meedenkende reacties. Het is echt supertof dat sommige mensen het al jarenlang interessant genoeg vinden om te blijven lezen wat wij meemaken.

Dus: wat ons betreft: op naar de 3 miljoen views!3 opmerkingen:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)