woensdag 15 januari 2020

Nieuwe telefoon? Dacht het niet!

Ik doe al 3 jaar met mijn  huidige telefoon. Dit schijnt vrij bijzonder te zijn tegenwoordig, dus vandaar dat ik het even wilde vertellen. ;) Als het aan mij ligt zou ik dat ook nog wel een tijdje blijven doen, maar mijn telefoon begint kuren te vertonen. Hij wordt steeds langzamer, doet moeilijk als ik nieuwe apps wil installeren en op het moment dat ik de camera hard nodig heb, doet ie het nooit. Dus je zou denken: tijd voor een nieuwe telefoon!

Maar gelukkig had Sander een ander idee: hij had nog een oude iPhone liggen. Eentje waar hij zelf niet zo blij meer mee was, omdat de batterij heel snel leegliep met koud weer. Maar voor mij is ie perfect, als "bij-telefoon", speciaal voor mijn spelletjes en luisterboeken. 

Ik vind het ideaal: ik heb nu mijn eigen telefoon voor als ik de deur uit moet en dingen nodig heb als navigatie en telefoneren, en voor binnen, waar ik toch vooral mijn telefoon gebruik voor dingen als spelletjes, trackers enzovoort heb ik Sanders oude iPhone. Zo kan ik het kopen van een nieuwe telefoon wellicht nog wel een jaartje uitstellen!

6 opmerkingen:

 1. Slim gedaan.
  Ik heb nog steeds een oude Nokia, met prepaid tegoed.Ik bel en sms ermee,apps lust ie niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn telefoon is al 12 jaar oud en ik heb geen appjes en kan niet op het internet.
  Maar wel telefoneren en smsjes versturen, goedkoop en nog geen 5 euro per mnd kwijt.
  Moet hem wel regelmatig opladen maar daar hebben we zonnepanelen voor en in de avond gaat hij uit, zolang hij het nog doet mag hij blijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was ook niet van plan een nieuwe te kopen tot ik de mijne in de wc liet vallen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien helpt het ook om je telefoon even helemaal te resetten/formateren. En daarna alleen de apps installeren die je wel gebruikt. Alleen wissen laat toch 'rommel' achter. Vaak helpt dit zowel bij telefoons als bij computers

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een accu van een iph9ne vervangen kost ongeveer 50€. Ik ben geen fan van 2 telefoons, ik wil gewoon 1 goed werkend exemplaar. Ik heb mn eigen iphone se accu laten vervangen en hij gaat zeker nog een jaar extra mee

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)