zaterdag 15 februari 2020

Valentijnsdag in Disneyland

Vanavond zijn we teruggekomen van ons uitstapje naar Disneyland. Dit was de eerste keer sinds de geboorte van Tobias dat we samen naar het buitenland zijn gegaan. Mijn schoonouders zijn komen oppassen zodat wij samen twee daagjes naar Disneyland konden gaan.

Het was heel erg leuk. Door mijn knieblessure heb ik wel een groot gedeelte van de tijd in een rolstoel gezeten terwijl Sander mij door het park heen duwde, maar dat was even niet anders. Het rust geven helpt trouwens wel heel erg goed, ik merk inmiddels dat de pijn aardig begint af te nemen. Dus ik hoop er binnen een weekje wel helemaal vanaf te zijn.


We hebben echt genoten van ons tripje samen. We hebben alle spannende attracties meerdere keren gedaan (Tower of terror blijft favoriet!). Uit Fantasyland zijn we weggebleven, dat voelde toch een beetje gek zonder Tobias.  In mei gaan we voor een laatste keer gebruik maken van ons abonnement en dan zullen we vast weer veel in dat gedeelte van het park blijven.


Tussendoor zijn we trouwens ook nog even naar het grote winkelcentrum in Marne la Vallee gereden. Hier ziet een grote Primark waar ze een flinke afdeling hebben met allerlei Disney-kleding en Disney assecoires. In Disneyland zelf betaal je al snel €50 voor een kledingstuk, terwijl je in deze Primark voor €15 klaar bent. Gewoon even een tip van ome Flip voor de mensen die ook wel eens naar Disneyland gaan ;)

3 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk om zo een uitje zonder kind te doen.
  Balen van je knie, maar gelukkig het volgende bezoek al weer in de planning. Dan zal je knie toch wel weer beter voelen!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat denk ik wel. Het gaat nu langzamerhand ook steeds beter

   Verwijderen
 2. Leuk zo samen uit! En ideaal dat je schoonouders konden oppassen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)