woensdag 11 maart 2020

Rotterdampas verlengen

Zoals elk jaar in maart was het weer tijd om de Rotterdampas wel of niet te verlengen. We kijken elk jaar even of het voor ons de moeite nog waard is. De passen kosten in totaal 132,50 (60 voor een volwassene en 12,50 voor een kind) en je krijgt hiermee dan korting op verschillende attracties in omgeving Rotterdam. In sommige gevallen mag je zelfs gratis naar binnen.

Afgelopen jaar hebben we wat minder vaak gebruik gemaakt van de Rotterdampas dan dat jaar ervoor. Dat is niet gek, want we hadden natuurlijk ook ons abonnement voor Disneyland. Bovendien had een vriendin van me dit jaar geen pas aangeschaft. Vorig pasjaar deden wij veel dingen samen, dat viel dit jaar ook weg.

Desondanks hebben we toch de pas er nog ruim uitgehaald. En aangezien mijn vriendin dit jaar ook weer een Rotterdampas aanschaft, verwacht ik dat we de kosten er dit jaar weer flink uit zullen gaan halen.

De acties die we sowieso al gaan gebruiken zijn:

  • Korting op het bibliotheek-abonnement - 25 euro
  • Korting op zwemmen - 25 euro in totaal (geschat)
  • Gratis naar Plaswijckpark - 35 euro
  • Gratis naar Duinrell - 75 euro
  • Gratis naar diverse bioscopen - 90 euro
Met deze acties hebben we de pas er dan alweer uit, en we gaan vast nog wel meer doen. :) 1 opmerking:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...