maandag 4 mei 2020

ASR vitality tijdens de lockdown

Het is weer een nieuwe maand, Dus ik dacht dat jullie het wel leuk zouden vinden om te lezen hoe het gaat met ASR vitality.

De eerste maanden van het jaar behaalde Sander zijn punten met gemak door elke dag te lopen. Toen werd besloten dat iedereen thuis moest werken en werd het ineens een stuk lastiger, doordat de regelmaat eruit was en we allemaal even moesten wennen aan de nieuwe situatie. Daarna heeft Sander ook nog een tijdje flink lopen hoesten waardoor hij niet naar buiten kon. Dit is inmiddels gelukkig over.

Maar goed in de tussentijd wilde Sander natuurlijk wel graag de punten halen om zijn Apple watch terug te verdienen. We  hadden tenslotte een weddenschap lopen ;) .  Dus zijn we op zoek gegaan naar ander manieren om toch aan onze beweging te komen.

Een paar weken geleden hebben we ons aangemeld voor les mills on demand. Hiermee kun je groepslessen die normaal gesproken in de sportschool worden gegeven thuis doen. Dit zijn lessen zoals steps, bodypump en bodycombat. Al snel ontdekte Sander dat deze sporten een stuk sneller punten opleveren dan 10000 stappen per dag lopen. Een uurtje intensief bodypumpen waarbij de hartslag op minimaal 60% van het maximum zit levert al 300 punten op, bijvoorbeeld. Met 3 trainingen per week zitten we dan al aan het aantal punten dat Sander moet halen. Handig om te weten :)

Naast dat het snel punten oplevert blijken we het ook nog eens leuk te vinden om samen thuis te trainen. Het heeft iets kneuterig gezelligs. Bovendien hebben we geen last van extra corona-kilo's en geeft het een goede uitlaatklep voor stress  Ik hoop dan ook dat we het lekker blijven volhouden, ook na de lockdown.


2 opmerkingen:

 1. Mooi dat de vitality app jullie op dit idee bracht, en jullie nu toch weer aan het sporten zijn : )

  Ik gebruik hem zelf ook dagelijks dankzij jouw blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het gelezen inderdaad! Echt heel leuk. En lukt het een beetje om het aantal punten te halen dat je nodig hebt?

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)