zaterdag 2 mei 2020

De wetenschap van welzijn

Hoe kun je jezelf gelukkig blijven voelen in deze tijd? Yale, een Amerikaanse universiteit, biedt gratis een cursus aan waarin de nieuwste inzichten over gelukkig zijn worden gedeeld. Deze cursus heeft "the science of well being", oftewel: de wetenschap van welzijn. Via Coursera kun je jezelf hier gratis voor inschrijven. 

Omdat ik dit onderwerp erg interessant vind, en ook deels omdat ik toch wel merk dat ik het lastig vind om positief te blijven onder de huidige omstandigheden, heb ik me ingeschreven voor deze cursus. Ik ben erg benieuwd wat ik ervan ga opsteken. 

Wellicht is het ook een leuke tip voor andere lezers van mijn blog. Wie doet er mee? :)

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je dit gaat doen. Soms heb je even een steuntje nodig voor een andere mindset, mooi dat je dit zo oplost. Veel plezier met de curus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind zelf dat de sombere en moeilijke gevoelens ook een functie hebben en voor mij is het beter om het gewoon toe te laten. Vaak gaat dit gevoel ook weer voorbij en voel je je daarna weer beter.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)