dinsdag 9 juni 2020

Terug naar school

Gister was de eerste dag dat de hele klas van Tobias weer tegelijkertijd les zou krijgen. De afgelopen 4 weken had Tobias 2 dagen per week school met de helft van de kinderen. Zijn beste vriendje zat helaas in de andere helft van de klas, dus die miste hij erg. Hij was dus ook erg blij om weer gewoon hele weken met de hele klas naar school te mogen.

Het is wel weer even wennen om in het ritme te komen, maar dat heb ik na vakanties ook altijd. Over een weekje weten we weer niet beter. Het is ook opeens wel weer erg stil thuis. Ook dat is weer even wennen. Maar wat wel heel fijn is: als ik iets opruim, dan blijft het tenminste een paar uur netjes! ;)

Hoe vinden jullie (klein)kinderen het om weer naar school te gaan?

2 opmerkingen:

  1. Het is goed dat je van jezelf weet dat het simpelweg de overgangsperiode is, en dat je snel weer in het gewone ritme zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Onze jongste kleinkinderen (6) gaan alweer 2 weken naar school. De oudste (9) is gisteren weer begonnen. Ze zijn erg blij hun schoolvriendjes weer te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)