donderdag 2 juli 2020

Een nieuwe sportuitdaging - fast burner

Deze maand ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging van Les Mills: het fast burner programma. Dit houdt in dat ik 6 dagen per week een half uur per dag ga sporten volgens een schema dat door Les Mills is opgesteld.

De afgelopen dagen heb ik body attack, bodypump en body combat gedaan. De eerste twee vond ik erg leuk, bodycombat wat minder. Maar dat maakt niets uit, het hoeft niet altijd leuk te zijn. Het is de bedoeling dat het de komende weken gewoon een onderdeel van de routine gaat worden, net als douchen, aankleden enz. Geen dingen die ik nou enorm inspirerend vind om te doen, maar het hoort er gewoon bij ;)

Als ik het hele programma heb afgerond wil ik mezelf ook een leuke beloning geven, namelijk een dagje naar de sauna. Daarnaast zou het natuurlijk ook een leuke beloning zijn als ik weer wat kilo's of centimeters rond mijn buikzone ben kwijtgeraakt.

3 opmerkingen:

  1. Dat klinkt goed! Ik krijg mezelf er nog niet toe. Dat sporten tot daar aan toe, maar zo';n zaal vol sportende medemensen en veel te harde muziek, blegh. Liever thuis. Maar ja, dan komt wel snel de klad er in...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed van je! En vooral ook die erkenning dat het niet leuk hoeft te zijn! Zo doe ik dat ook met dagelijks hardlopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)