woensdag 5 augustus 2020

2 weken met Yuki

Vandaag is het alweer 2 weken geleden dat wij naar Rotterdam Zuid vertrokken om Yuki op te halen. Vandaar dat ik vandaag even een update schrijf over hoe het nu met haar gaat. 

Om te beginnen: ik dacht altijd dat ik meer een hondenmens was. Katten vond ik ook wel leuk, maar ik dacht dat ze niet zo op mensen gericht waren en dat ze vooral hun eigen gang gingen. Ik weet niet of Yuki nu zo'n uitzondering is, maar het is echt een lief, aanhankelijk meissie en ik ben helemaal gek op haar! Het liefst loopt ze de hele dag achter me aan. Ze gaat zelfs mee onder de douche en is een keer bij Tobias in bad gesprongen! Dat laatste had ze wel direct spijt van trouwens. ;) Yuki is ook lekker speels. Ze is altijd wel te verleiden om achter een speeltje aan te rennen of oefent haar jaag-instinct op touwtjes. Daarnaast heeft ze ook al haar eerste prooi gevangen: een vliegje. Altijd handig. 

Tobias is ook dikke maatjes met Yuki. In het begin was ze vooral op Sander en mij gericht, maar inmiddels loopt ze net zoveel achter Tobias aan als achter ons en durft ook wel eens bij hem op schoot te komen liggen. 

Kortom: we zijn onwijs blij dat we uiteindelijk de knoop hebben doorgehakt om een kitten te nemen. 

4 opmerkingen:

 1. Apart een witte kat en rode staart

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen, en wat fijn dat het zo'n goede beslissing blijkt te zijn : )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk beestje! Wij hadden eerder een hond, maar nu al jaren een kat en ook ik wist niet dat ze zo leuk waren. Fijn dat jullie er zo van genieten!

  Groetjes Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...