vrijdag 22 januari 2021

Naar de bieb!

 Doordat we momenteel zoveel thuis zijn, lees ik in een enorm tempo. Ik heb de afgelopen weken al 6 boeken gelezen. Dat hadden er meer kunnen zijn, maar sinds afgelopen zondag zit ik helaas zonder boeken! (Al bedenk ik me nu tijdens het schrijven opeens dat ik ook iets had kunnen lenen uit de online bibliotheek 😮) 


Gelukkig biedt onze bibliotheek een afhaalservice, dus liggen er alweer 6 boeken klaar die ik vanmiddag op mag komen halen. Ergens is het wel heel luxe hoor, ik hoef niet eens meer zelf mijn boeken op te zoeken, ik reserveer ze gewoon en kan ze dan wekelijks ophalen! Maar tegelijkertijd mis ik ook wel het snuffelen in de bibliotheek, dus heb is een beetje dubbel. 


Hoe gaat dat bij jullie bibliotheken? Zijn die ook nog open voor afhalen? 

6 opmerkingen:

 1. 3 uur per week tafel in de deuropening, er hangt een doorzichtige plaat met een kleine uitsparing op tafelhoogte . Bak op de grond om in te leveren op de grond, die laten ze een week staan dan nemen ze ze in. Inleveren mag maar moet niet.
  En dan krijg je je gereserveerde boeken mee, mondkapje mag, moet niet. Medewerker heeft handschoenen aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We kunnen ze hier zelfs laten bezorgen, had ik begrepen. Ik lees op het moment niet zoveel, eigenlijk geen tijd en concentratie niet voor. Maar ik heb wel boeken te staan in de Online bibliotheek. Ik laat het bezorgen maar voor de ouderen en minder digitale mensen over. Ik vind digitaal lezen niet zo erg. En dan heb ik ook nog mijn ereader met genoeg boeken. Dus als de concentratie er ook weer is, zit ik nooit zonder boeken. En de kinderen hebben ook nog wel boeken, en de jongste mag ze van school halen als ze niks te lezen heeft.

  groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier kun je ook afhalen maar dan zoeken zij voor je uit. Je kunt geen titels afhalen...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)