woensdag 10 februari 2021

Eerste schooldag

 Gister was dan eindelijk de eerste schooldag van 2021. We hebben er lang op moeten wachten!


Zondagavond kregen we rond 8 uur pas het bericht dat de school op maandag dicht zou blijven vanwege de sneeuw. Tobias lag toen net in bed, dus ik heb het hem nog wel vertelt, maar blijkbaar was zijn hoofd al in dromenland. Hij stond namelijk op maandagochtend om 5 voor 7 helemaal aangekleed voor ons bed. 😆Gelukkig vond hij het niet zo erg om nog een extra dag vrij te hebben; we hebben lekker in de sneeuw gespeeld en 's middags warm binnen een filmpje gekeken. 


Maar gister was het dan echt écht zo ver en gingen we (met de slee!) naar school. Aan het eind van de dag was Tobias weer helemaal enthousiast en blij dat hij zijn vriendjes had gezien en wilde hij gelijk dat er een vriendje meekwam om te spelen. Dus ik had direct weer visite. Gezellig hoor!





Hoe is het bij jullie gegaan? 

2 opmerkingen:

  1. Bij ons een tiener en een peuter, dus nog geen verandering. Ik hoop zo dat voor alle kinderen en studenten het onderwijs weer snel normaal is. Ze hebben het nodig, zowel de kennis als het sociale. Zelfs de peuter heeft het al zó leuk met andere kinderen.

    Fijn voor Tobias dat het weer kon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk dat het gewone leven weer begint. En bijzonder, met de slee naar school : )

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)